Protiplnění

SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Orange and Cinnamon 500 g

Zobraziť katalóg
SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Orange and Cinnamon 500 g
3,0 1 hodnotení
Soľ do kúpeľa – bohatá na prospešné minerály, 100% prírodná morská soľ, obsahuje pomaračnový olej a škoricový esenciálny olej, 100% prírodné zloženie - 7,80 €/1 kg
Kód:  KSTE0476 Produktové číslo:  3800203821085
SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Orange and Cinnamon 500 g Predaj skončil

SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Orange and Cinnamon 500 g

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 
 

Kúpeľová soľ Sezmar Professional je veľmi bohatá na minerály, ktoré sú prospievajú ľudskému organizmu. 100% prírodná morská soľ do kúpeľa vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Vďaka tomu pokožka vyzerá mlado a žiarivo. Vysoko kvalitná kúpeľová soľ zabezpečuje pokožke dostatočnú hydratáciu a príjemné zjemnenie. Doprajte si luxusnú relaxáciu v podobe skvelého kúpeľa so soľou Sezmar!

Kúpeľová morská soľ obsahuje olej z pomela, pomarančový a škoricový olej a tiež olej z hroznových jadierok. Jedinečná zmes všetkých ingrediencií poskytuje pokožke komplexnú starostlivosť, ktorá pôsobí blahodarne aj na vašu myseľ. Kúpeľ vás príjemne uvoľní pred spaním alebo vám pomôže prekonať prekážky bežného pracovného dňa. Použite kúpeľovú soľ, ktorá vám ukáže pravú silu mora, v spojení s nádhernou vôňou!

Aktívne látky:

  • Morská soľ - pôsobí na telo blahodarne a poskytuje pokožke potrebné minerály.
  • Pomarančový olej - zjemňuje a hydratuje pleť, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, predchádza jej predčasnému starnutiu.
  • Olej z hroznových semienok - je silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladistvú, predchádza jej predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu.
  • Allantoin - urýchľuje regeneračné procesy v organizme, podporuje hojenie rán a infekcií, má mierne zvláčňujúce a regeneračné účinky.
  • Olej z pomela - nádherne pokožku prevonia, hydratuje ju a dodáva jej pružnosť.
  • Škoricový esenciálny olej - prevonia pokožku hrejivou vôňou, podporuje krvný obeh.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Na prípravu kúpeľa naplňte vaňu,  hrsť alebo dve soli do kúpeľa a nasypte ju do vane. Kúpeľová soľ sa rýchlo rozpustí, pri styku s horúcou vodou. Uistite sa, že soľ je dobre rozmiešaná vo vode, takže  sa oleje a vône príjemne uvoľňujú.

Obsah:
500 g

Zloženie:
SODIUM CHLORIDE, GRAPE SEED OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, CINNAMUM ESSENTIAL OIL, CITRUS GRANDIS OIL, ALLANTOIN

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
500 g (0,5 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
500 g (0,5 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Orange and Cinnamon 500 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Orange and Cinnamon 500 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií