AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

SEZMAR PURE Coconut Butter 250 ml

Zobraziť katalóg
SEZMAR PURE Coconut Butter 250 ml
Telové maslo – kokosové, vyživuje, chráni pokožku pred podráždením, používa sa po epilácii, 100% prírodné zloženie umožňuje použitie na celé telo vrátane vlasov - 44,32 €/1 l
Kód:  KSTE0470 Produktové číslo:  3800203820620
SEZMAR PURE Coconut Butter 250 ml Predaj skončil

SEZMAR PURE Coconut Butter 250 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Telové kokosové maslo jemne ošetruje a vyživuje pokožku celého tela, vrátane okolia očí a pier. Chráni ju pred podráždením a dokonale dokáže pokožku upokojiť napríklad po epilácii. Prípravok dodáva pokožke pružnosť, pevnosť, jemnosť a hĺbkovú hydratáciu. 100 % prírodné zloženie prípravku je k pokožke šetrné, pôsobí preventívne proti vyrážkam aj ekzémom a výborne sa osvedčilo aj pri ošetrovaní vlasov a vlasovej pokožky. Jemná konzistencia masla sa dobre nanáša a ľahko rozotiera. Rozmaznávajte svoje telo a vlasy luxusným 100 % prírodným prípravkom!

Kokosové maslo jemne ošetrí pokožku celého tela, hlavy a dokáže zjemniť a zdokonaliť aj vaše vlasy, najmä ak sú krehké alebo poškodené. Vlasy sú po jeho použití hladké, pevné, jemné a nádherne žiarivé, bez obťažujúcich lupín. Prípravok obsahuje antioxidanty, ktoré chránia pokožku proti vonkajším škodlivým vplyvom a účinne tak pomáhajú v boji proti predčasnému starnutiu. Maslo dodáva pokožke dostatočnú hydratáciu, prirodzenú pružnosť a pevnosť. Kokosové maslo intenzívne pomáha podráždenej pokožke, upokojuje ju a odstraňuje jej prípadné nedokonalosti. Využiť ho môžete tiež po slnení, kedy bude jemne hýčkať podráždenú pokožku od slnečného žiarenia. Doprajte si prírodné kokosové maslo, pre dokonalú pokožku aj vlasy!

Typ pokožky:

Pre všetky typy pokožky, vrátane citlivej.

Použitie:
Kokosové maslo sa rozpúšťa pri telesnej teplote, v prípade potreby sa dá rozohriať vo vodnom kúpeli alebo na slnku. Na tvár a telo maslo môžete aplikovať kedykoľvek podľa potreby, maslo je možné nanášať na celú tvár, vrátane očných viečok a pier. Nanášajte na čistú pokožku a jemne vmasírujte. Prípravok môžete používať aj na ošetrenie vlasov. V tomto prípade nanášajte maslo samostatne alebo zmiešané s medom poprípade s vaječným žĺtkom. Aplikujte na celú dĺžky vlasov, nechajte pol hodiny pôsobiť a potom vlasy dôkladne umyte šampónom.

Objem:
250 ml

Zloženie:

100 % COCONUT BUTTER

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!
Účinok
Spevnenie pokožky Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Spevnenie pokožky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEZMAR PURE Coconut Butter 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEZMAR PURE Coconut Butter 250 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií