Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Shoeps - Fuchsia ružové silikónové šnúrky

Zobraziť katalóg
Shoeps - Fuchsia ružové silikónové šnúrky
5 1 hodnotení
Sada šnúrok – 14 originálnych šnúrok, ktoré sa dajú kombinovať
Kód:  HRAa6952 Produktové číslo:  8717703450651 Stránky výrobcu
Shoeps - Fuchsia ružové silikónové šnúrky Predaj skončil

Shoeps - Fuchsia ružové silikónové šnúrky

Ani vy nemáte radi každodenné šnurovanie topánok? Potom dajte zbohom klasickým šnúrkam. Sú tu nové originálne silikónové šnúrky Shoeps vo fuchsiovo ružovej farbe, ktoré sa zaväzujú sami!

Šnúrky Shoeps sú ideálne do športových aj bežných topánok. Vďaka ich farebným kombináciám si môžete každý deň vytvoriť úplne nový vzhľad vašich topánok. Použitý silikónový materiál je extra silný, takže v podstate nehrozí ich pretrhnutie.

Kľúčové vlastnosti

  • Už žiadne viazanie šnúrok
  • Pružný a pevný silikón
  • V balení nájdete 14 silikónových šnúrok
  • Vhodné pre každú veľkosť topánky
  • K dispozícii v mnohých farbách
  • Jednoduchá aplikácia aj používanie
  • Nový vzhľad topánok každý deň

Ako sa používajú

Je to jednoduché. Pripravte si topánky bez šnúrok. Po zakúpení sady silikónových šnúrok Shoeps ich postupne navlečte do dierok, ktoré sú určené pre šnúrky. A to je všetko.

Vďaka ich pružnosti sa pri obúvaní roztiahnu a následne opäť zmrštia. Topánky vám tak budú perfektne sedieť na nohách bez nutnosti zaväzovania šnúrok.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shoeps - Fuchsia ružové silikónové šnúrky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shoeps - Silikonové tkaničky fuchsiová růžová.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií