Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SHURE SRH1440

Zobraziť katalóg
SHURE SRH1440
Slúchadlá - náhlavné, otvorené, 40mm neodymium dynamické meniče, 101dB, 1000mW, 37ohm, 15Hz – 27kHz, odnímateľný kábel 2.1m
Kód:  SHU001l Produktové číslo:  SRH1440

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SHURE SRH1440

Shure SRH1440 sú profesionálne otvorené slúchadlá poskytujúce jedinečný audio zážitok v celom svojom rozsahu. Dosahuje sa to použitím 40mm neodymových magnetov, ktoré zaručia bohaté basy a detailné prekreslenia výšok. Otvorený circumaurálny dizajn garantuje výnimočne prirodzený stereo zvuk pre ten najlepší zážitok z počúvania.

Hodnota impedancie je optimalizovaná aj pre použitie s prenosnými audio zariadeniami. Pre patričný komfort sú mušle slúchadiel vybavené náušníkmi zo špeciálnej mäkkej peny. Hlavový most má plne nastaviteľné polohovanie. To všetko je spojené v jeden elegantný a atraktívny celok.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHURE SRH1440 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHURE SRH1440. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shure SRH1440.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií