Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SIEMENS LC67GA532

Zobraziť katalóg
SIEMENS LC67GA532
Digestor komínový, maximálny výkon odsávania 680 m3/hod., odsávač pár, šírka 60 cm, 3 rýchlosti, intenzívna rýchlosť, 2 lampy, gombíkové ovládanie, možnosť recirkulácie, antikorový + sklo
Kód:  FAP2551a Produktové číslo:  LC67GA532 Stránky výrobcu

SIEMENS LC67GA532

Digestor SIEMENS LC67GA532 splní všetky vaše priania ohľadom bezpečného a rýchleho odsávanie pár. Vysoko výkonný ventilátor má dvojsmerné sanie. Motor je vybavený technológiou iQdrive. Odsávač ponúka 3 stupne výkonu a 1 intenzívny stupeň, pri ktorom je automatické spätné nastavenie. Pri prevádzke je digestor príjemne tichý. Pracovné miesto je prehľadne osvetlené 2 LED modulmi. Kovový tukový filter môžete jednoducho zložiť a umyť ho v umývačke riadu. Digestor je vyrobený v elegantnej kombinácii číreho skla a ušlachtilej ocele. 

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronické riadenie
  • Podsvietené tlačidlá s krátkym zdvihom
  • Energeticky úsporná prevádzka
  • Vysoko výkonný ventilátor s dvojsmerným odsávaním
  • Technológia motora iQdrive
  • Extrémne tichý
  • LED osvetlenie
  • Rýchla montáž
  • Kovový tukový filter môžete umývať v umývačke riadu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS LC67GA532
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS LC67GA532. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIEMENS LC67GA532. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIEMENS LC67GA532. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SIEMENS LC67GA532.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií