AD homeoffice PET

Siemens LF457CA60

Zobraziť katalóg
Siemens LF457CA60
Digestor ostrovčekový, max. výkon 780m3/hod., 3 stupne výkonu + 1 intenzívny stupeň, možnosť recirkulácie, kovový tukový filter, 2x 20W halogénové osvetlenie, šírka 40cm
Kód:  SIEDI006 Produktové číslo:  LF457CA60 Stránky výrobcu

Siemens LF457CA60

Priestorový odsávač paryLF457CA60 značky Siemens vás zaujme vysokým výkonom, komfortným ovládaním a jedinečným sofistikovaným dizajnom v modernom nerezovom prevedení. Jedná sa o šetrný spotrebič s veľmi nízkou energetickou spotrebou a predovšetkým tichou prevádzkou, vďaka čomu vás nebude príliš rušiť pri ostatných činnostiach. Ponúka tri rôzne stupne s výkonom až 540 m3/h a jeden intenzívny stupeň s maximálnym výkonom odsávania až 780 m3/h na krátkodobé použitie pri silných výparoch s automatickým spätným nastavením po 10 minútach.

Kľúčové vlastnosti

  • Ostrovkový digestor šírka 40 cm
  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu
  • 3 stupne výkonu + 1 intenzívny stupeň s výkonom až 780 m3/h
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Ukazovateľ nasýtenia kovového a aktívneho uhlíkového filtra.
  • halogénové osvetlenie

Komfortné ovládanie, osvetlenie aj umývateľný filter

Moderné digestor disponuje elektronickým ovládaním. Tlačidlá s krátkym zdvihom sú doplnené o digitálny ukazovateľ. Samozrejmosťou je aj efektívne osvetlenie pracovnej plochy v podobe dvoch 20W halogénových žiaroviek. V odsávači je nainštalovaný aktívny uhlíkový a tukový filter, ktoré je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. Čo znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé čiastky na filter nový. Iste oceníte ukazovateľ nasýtenia kovového a aktívneho uhlíkového filtra.

  • Pre prevádzku s cirkuláciou je nutná montážna sada ako zvláštne príslušenstvo

 

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siemens LF457CA60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS LF457CA60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIEMENS LF457CA60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIEMENS LF457CA60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens LF457CA60.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií