Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

SilentiumPC Brutus M25

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Brutus M25
4,7 6 hodnotení
PC skrinka tower ATX, 3x 5.25 ", 3x 3.5" / 2.5 ", USB 3.0, 2x 120mm ventilátor, čítačka kariet, SATA HDD dokovacej stanice, bez zdroja, čierna
Kód:  CB147f Produktové číslo:  SPC106

SilentiumPC Brutus M25

Midi Tower značky SilentiumPC vypĺňa medzeru medzi low-end a drahšími počítačovými skriňami. Ponúka mnoho skvelých funkcií za výbornú cenu. Jednoduché, ale zároveň účelné riešenie osloví väčšinu užívateľov. Vnútorný priestor vám umožní pohodlnú inštaláciu grafických kariet s dĺžkou až 320 mm alebo efektívne chladiče procesora do 158 mm. Táto počítačová skriňa je vhodná pre mATX a ATX základné dosky.

Predný panel ponúka okrem štandardnej výbavy - konektory USB 2.0, USB 3.0, porty pre slúchadlá a mikrofón tiež SATA dokovaciu stanicu pre 3,5 "alebo 2,5" pevné disky. Nechýba ani čítačka pamäťových kariet SDXC. Iste oceníte aj prítomnosť regulátora otáčok ventilátorov s tromi polohami. Predinštalované sú dva ventilátory a celkom ich môžete do SilentiumPC Brutus M25 umiestniť až päť (5 × 120 mm).

Kľúčové vlastnosti

  • Päť 120mm ventilátorov
  • Regulátor otáčok ventilátorov
  • Integrovaná HDD / SSD dokovacia stanica
  • Čítačka SD kariet
  • Grafická karta do 320 mm
  • Kompatibilný so všetkými SilentiumPC CPU chladičmi (až 158 mm)
  • Prachové filtre vo všetkých sacích otvoroch
  • Montáž bez použitia náradia
  • Atraktívny dizajn
  • High-speed USB 3.0

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilentiumPC Brutus M25
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilentiumPC Brutus M25. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Brutus M25. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Brutus M25. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilentiumPC Brutus M25.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií