Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 BRAhs00

Silk´n Glide for MEN

Zobraziť katalóg
Silk´n Glide for MEN
IPL epilátor pulzný laserový, pre trvalé odstránenie ochlpenia na tele, 200 000 impulzov, puzdro a zastrihávač súčasťou balenia
Kód:  SILIPL060 Produktové číslo:  SIL-MEN-GLIDE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Silk´n Glide for MEN

Skvelý epilátor pre mužov, ktorí sa chcú natrvalo zbaviť ochlpenia. S pulzným laserovým epilátorom Silk'n Glide for MEN to pôjde neuveriteľne ľahko a hlavne bezbolestne. Unikátna HPL technológia narušuje pomocou svetelných impulzov korienky chĺpku a tým ich na dlhú dobu úplne likviduje. Navyše k tomu využíva oveľa menšie množstvo energie ako iné laserové epilátory a je tak veľmi bezpečná. Ideálne na odstránenie ochlpenia z hrude, chrbta, podpazušia, ale aj intímnych oblastí. Nezanecháva strnisko, nedráždi pokožku a dokonale sa hodí pre domáce použitie. Výsledkom tohto jednoduchého procesu bude hodvábne hladká pokožka. K prístroju navyše dostanete tiež puzdro a praktický zastrihávač.

Kľúčové vlastnosti

  • Pulzný laserový epilátor pre mužov
  • Narušuje korienky ochlpenia a trvalo ho tak odstraňuje
  • Použitie je bezbolestné
  • Vhodný na hruď, chrbát, podpazušie aj intímne miesta
  • HPL technológia
  • Bezpečné, nedráždi pokožku
  • 200 000 impulzov

Bezpečnosť na prvom mieste

Hoci je laserová terapia technológia HPL veľmi bezpečná, nehodí sa pre prirodzene tmavšie odtiene pleti alebo pre opálenú pokožku. Snímač vo vnútri prístroja takú pokožku rozpozná a aplikuje svetelnú terapiu len na vhodné miesta. Ďalšie bezpečnostné opatrenia chránia zase vaše oči, prístroj totiž vysiela impulzy len pri kontakte s pokožkou.

Parametre a špecifikácia

Počet zábleskov
200 000 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
200 000 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk´n Glide for MEN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Glide for MEN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n Glide for MEN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n Glide for MEN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk'n Glide férfiaknak.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií