AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Silk'n Náhradné valčeky pre Silk'n Micro Pedi

Zobraziť katalóg
Silk'n Náhradné valčeky pre Silk'n Micro Pedi
5 1 hodnotení
Príslušenstvo - 2ks
Kód:  SILACC03 Produktové číslo:  SIL-CART-MICPEDI
Silk'n Náhradné valčeky pre Silk'n Micro Pedi Predaj skončil

Silk'n Náhradné valčeky pre Silk'n Micro Pedi

Zdá sa vám, že váš elektrický pilník na chodidlá Silk'n Micro Pedi po častom používaní už nie je, čo býval? Potom nie je nič jednoduchšie ako si do neho kúpiť nové nadstavce. Rovnako ako všetko na svete, majú aj nadstavce vo vašom Silk'n Micro Pedi istú životnosť. Niet sa teda čomu čudovať, že po dlhej dobe používania už nie sú tak drsné, ako tomu bolo pri zadovážení. Nemusíte však váš pilník vyhadzovať. Stačí si kúpiť originálne nadstavce a jednoducho ich vymeniť.

Toto balenie obsahuje rovnako ako pilník samotný dva náhradné valčeky. Jeden na jemné a jeden na hrubšie brúsenie. Nadstavce sú originály od rovnakého výrobcu ako pilník. Takže sa nemusíte vôbec báť, že by vám nepadli.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n Náhradné valčeky pre Silk'n Micro Pedi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Náhradní válečky pro Silk'n Micro Pedi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk'nMicro Pedi elektromos talpreszelő cserehenger.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií