Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k SilverStone GD08 Grandia

Zobraziť katalóg
SilverStone GD08 Grandia - PC skrinka

Diskusia k SilverStone GD08 Grandia

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SilverStone GD08 Grandia, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SilverStone GD08 Grandia ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SilverStone GD08 Grandia vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Vynikajuca, profesionalna, systematicka a odborna video recenzia: Odkaz do neznáma Zakladna chyba v popise a dost relevantna: kysna pojde az 12 (slovom DVAVANAST) 3,5 palcovych HDD, nie 8. Dalej DVE 5,25 palcove optiky a DVA 2,5 palcove disky je spravne. V tabulke u vyrobcu je sice uvadzane 8 ks. 3,5 palcovych HDD, ale v texte vyssie aj v uvodnych bodoch sa jasne spomina 12 kusov: Odkaz do neznáma Usporiadanie 12 ks. 3,5-palcakov je taketo 3+8+1. Prve 3 sloty a jednom boku mozno obsadit vzdy, nekoliduju nikdy s nicim. Bay pre dalsich 8 je viac v strede a je spolocny a ich obsadenie je zavisle od dlzky osadenej grafickej karty (kariet), aj pri jednej extra dlhociznej 34 cm grafike sa v tomto spolocnom bay sa osadit 5 z 8 diskov. Samozrejme pri kratsej fragike do nejakych 22 cm sa da osadit vsetkych 8. No a posledny slot na 3,5-palcak je celkom na druhom strane kysne v nejakej divnej polohe. Takze maximum co sa t

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií