PET AlzaBoxy Q1

SINGER SN 12/00

Zobraziť katalóg
SINGER SN 12/00
4,2 30 hodnotení
Box 16 druhov nití rôznych farieb, špendlíky, sada náhradných ihiel, rozparovač švov, ručný navliekač ihiel, ihelník, nožnice, plátený meter
Kód:  EAD8022a Produktové číslo:  SN 12/00
SINGER SN 12/00 Predaj skončil

SINGER SN 12/00

Každá gazdinka potrebuje niekedy mať po ruke všetko potrebné, aby čas od času mohla niečo zašiť, spravit, pomerať alebo prerobiť. Šijací box Singer obsahuje všetko potrebné pre domáce krajčírky, vrátane 16 druhov farebných nití. Box môže byť skvelým darčekom pre mladú dievčinu, rovnako ako pre mamičku alebo babičku. Zaistí, že budú mať vždy na jednom mieste prehľadne uložené všetko, čo môžu potrebovať k šitiu a sceľovaniu. Majte šitie vždy pekne pohromade v prehľadnom boxe!

Obsah šijacieho boxu

  • 16 druhov nití rôznych farieb
  • nožnice
  • plátený meter
  • sada náhradných ihiel
  • náprstok
  • špendlíky
  • rozparovač švov
  • ručný navliekač ihiel
  • jehelník

Praktický šijací box

Šijací box Singer nájde uplatnenie v každej domácnosti. Možno, že nelátáte nohavice, ani neštupujete ponožky, ale v každej rodine je niekedy potrebné prišiť gombík alebo upraviť nejakú drobnosť. Práve v tejto chvíli oceníte praktickú krabičku, ktorá skrýva všetko potrebné od nožníc až po plátený meter. Možno ste sa bez boxu dlho obišli, ale hneď po prvom použití uvidíte, že mať všetko potrebné pre šitie na jednom mieste, je veľká výhoda. Pomôžte si s odtrhnutými gombíkmi a buďte vždy pripravení!

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINGER SN 12/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SINGER SN 12/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SINGER SN 12/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SINGER SN 12/00.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií