Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Skil Lynx 0788 AA

Zobraziť katalóg
Skil Lynx 0788 AA
4,0 1 hodnotení
Ručná pílka pohodlne prereže vetvy s priemerom 80mm, ľahká a kompaktná konštrukcia, príkon 350W, dizajn pre jednoduché ukladanie "EASY STORAGE", jednoduchá výmena listu s upínaním "CLIC", v balení 2x pílový list a skladovacie koľajničky Skil
Kód:  BOC665 Produktové číslo:  F.015.078.8AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skil Lynx 0788 AA

Záhradná pílka typu chvostovka Skil Lynx 0788 AA je určená na prerezávanie vetiev až do priemeru 80 mm. Píla je ľahká a vyniká predovšetkým svojou kompaktnou konštrukciou, ktorá poskytuje optimálny pracovný komfort. To je navyše doplnené systémom EASY STORAGE pre jej ľahké odkladanie. Rukoväť je mäkká pre isté a pohodlné držanie, kábel je odľahčený od ťahu, čím sa zabráni jeho poškodeniu alebo poškodeniu náradia.

Vďaka systému CLIC môžete jednoducho vymeniť pílový list bez akéhokoľvek náradia. Navyše je kompatibilný s listami univerzálnej píly chvostovky. V balení sa potom nachádzajú 2 pílové listy a skladovacie koľajničky Skil. Píla vám zaistí nepretržitý výkon, bez akumulátora, bez nabíjacieho času.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
350 W

Dĺžka listu:
15 cm

Zdvih listu:
18 mm

Rýchlosť kmitania listu:
2350 kmitov/min

Prierez v dreve:
80 mm

Hmotnosť:

1,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Skil Lynx 0788 AA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skil Lynx 0788 AA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií