Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Diskusia k Skinzone vlastný štýl Snap pre Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL

Zobraziť katalóg
Skinzone vlastný štýl Snap pre Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL - Ochranný kryt Vlastný štýl

Diskusia k Skinzone vlastný štýl Snap pre Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Skinzone vlastný štýl Snap pre Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Skinzone vlastný štýl Snap pre Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Skinzone vlastný štýl Snap pre Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, koupila jsem tento kryt dceři a objednala jsem omylem větší. Vím, je to moje hloupost. Chci se jen zeptat jde to reklamovat? Děkuji za odpověď P.K.

Dobrý den, chtěla bych si objednat kryt ale ukazuje se mi polep. Dostanu opravdu kryt nebo jen polep??

Dobrý den, narvu tento kryt na tento mobil? https://www.alza.cz/asus-zenfone-2-laser-32gb?dq=4367148&o=1#discussionPosts

dobrý den, chci se zeptat jak dlouho trvá výroba?

Je tento kryt silikonový?

dobry de chci se zeptat dostanu kryt nebo jen saamolepku na kryt ze by sem si ji tam nalepil sam dekuji

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií