PET PET

Slubská armáda - obrnené vozidlo

Zobraziť katalóg
Slubská armáda - obrnené vozidlo
Stavebnica 110 kusov, 3 v 1, doporučený vek od 6 rokov
Kód:  HRAa6889 Produktové číslo:  8595582224712
Slubská armáda - obrnené vozidlo Predaj skončil

Slubská armáda - obrnené vozidlo

Každý nadšenec bojových aktivít určite nadchne unikátny kit, ktorý ukrýva nerušené možnosti. Zabudnite na balený formát 2 v 1 a pripravte sa na úžasnú záťaž, ktorá je dodávaná s jedinečnou sadou 3 v 1. A rovnako veľa variácií je možné robiť z mocného súboru tohto jedinečného súboru. Skúsenosti so strašnými vojakmi, ktorí obhajujú bezpečnosť vašej krajiny a vybudovali až 3 rôzne modely vojenských obrnených vozidiel.

Kľúčové vlastnosti

  • Zábava na dlhé hodiny
  • Rozvíjanie tvorivosti a tvorivého myslenia
  • Podpora manuálnych zručností
  • Variabilita práce

3 za cenu 1 - udržujte svoje auto odlišné

Nebudete nudiť pôvodnú slubskú súpravu. Nielen kvôli variabilite, ktorú ponúka. Hlavnou atrakciou je skutočnosť, že máte k dispozícii všetky tri možnosti na vybudovanie modelu vojenského obrneného vozidla. Okrem toho má v rukáve ďalšiu aca. Predovšetkým je kompatibilný so všetkými ostatnými slubskými súpravami , s ktorými tvoria obrovský celok plný zábavy a pokušenia. 

Vybudovať veľký lietadlový dopravca

Získajte všetky 3 v 1 súprav a presuňte sa na vyššiu úroveň. Staviť na 9 v 1. Zostavte kompletnú zbierku všetkých 9 súborov vojenských dopravných prostriedkov. Vybudovať obrovskú leteckú loď

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Slubská armáda - obrnené vozidlo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sluban Army - Obrněné vozidlo.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií