Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Sluban Town - Trolejbus

Zobraziť katalóg
Sluban Town - Trolejbus
Stavebnica 457 dielikov, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa10132 Produktové číslo:  6938242951962 Stránky výrobcu
Sluban Town - Trolejbus Predaj skončil

Sluban Town - Trolejbus

Stavebnica Sluban na tému Town (Mesto) obsahuje 457 stavebných dielov, vďaka ktorým postavíte so svojou ratolesťou trolejbus so zastávkou. Medzi časťami nájdete aj päť panáčikov, ktoré možno polohovať. Určite vás poteší, že dieliky z tejto zostavy sú kombinovateľné is diely z iných stavebníc. Stavebnica je určená pre deti od šiestich rokov, u ktorých touto hračkou precvičíte schopnosť vnímať jednotlivosti v celku.

Prečo vybrať pre vaše dieťatko túto stavebnicu? 

  • trolejbus so zastávkou a panáčikov
  • 457 dielikov
  • dieliky sú kombinovateľné is inými stavebnicami
  • precvičenie schopnosti vnímať jednotlivosti v celku

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sluban Town - Trolejbus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sluban Town - Trolejbus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sluban Town - Trolleybus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sluban Town - Trolleybus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sluban Town - trolibusz.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií