Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml

Zobraziť katalóg
SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml
Pleťová maska pomáha obnoviť rovnováhu pleti, odstraňuje poškodené kožné bunky, sťahuje rozšírené póry, pre zmiešanú a mastnú pleť a pleť so sklonmi k akné, 100% prírodné
Kód:  KSPL1912 Produktové číslo:  3800203821214
SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml Predaj skončil

SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml

Prírodné maska ??SM CRYSTAL Zafír je ideálny pre mastnú a zmiešanú pleť. Tento prípravok s unikátnym zložením obnovuje rovnováhu pleti a minimalizuje kožné póry. Zároveň hydratuje a pôsobí antioxidačne. Vďaka obsahu železa napomáha produkovať kolagén a obnovuje tak prirodzený vzhled pokožky. Pre dokonale jemnú, pružnú a čistú pleť!

kľúčové vlastnosti

  • Zlepšuje vzhled a štruktúru pokožky
  • Vhodné pre problematickú, mastnú a zmiešanú pleť
  • Hydratačné a vyživujúce efekt
  • Minimalizuje kožné póry
  • Reguluje mastnotu pleti
  • pôsobí antioxidačne

perfektné účinky

Vďaka obsahu zafíru, ktorý je bohatý na železo, je stimulovaná produkcia kožného kolagénu. Pomáha tak pleti získať späť svoju pevnosť a pružnosť. Toto perfektné zloženie je ideálny pre problematickú pleť.

aplikácia:
Naneste na čistú pleť a nechajte 10 až 15 minút účinkovať do zaschnutí masky na tvári. Umyte vodou a naneste krém z rovnakej série pre rýchlejšie a lepšie výsledky.

zloženie:
Voda, kaolín, oxid zinočnatý, jojobový olej, mandľa horká olej, zafírový prášok, žihľava dvojdomá, olej z pšeničných klíčkov, rumanček pravý, šalvia lekárska extrakt, aloe vera extrakt, biele pižmo, včelí vosk

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Účinok
Vyživujúci, Čistenie Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Vyživujúci, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií