Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Smart Cover iPad Pro 9.7 "Light Pink

Zobraziť katalóg
Smart Cover iPad Pro 9.7 "Light Pink
Ochranný kryt - Svetlo ružový, pre iPad Pro 9.7 "
Kód:  NL209y3a5 Produktové číslo:  MM2F2ZM/A Stránky výrobcu
Smart Cover iPad Pro 9.7 "Light Pink Predaj skončil

Smart Cover iPad Pro 9.7 "Light Pink

Pridajte svojmu tabletu ochranu a štýl v jednom balení s týmto elegantným príslušenstvom. Novo navrhnuté puzdro Smart Cover je celý vyrobený z jedného kusu polyuretánu, vďaka čomu dokonale chráni prednú stranu vášho zariadenia. Smart Cover automaticky vzbudí iPad pri jeho otvorení a naopak ho ihneď po zatvorení uspí, čím šetrí batériu zariadenia. Povrchová štruktúra puzdra disponuje vylepšenou odolnosťou proti nečistotám, poškriabaním a miernym nárazom.

hlavné prednosti

  • Možnosť využiť kryt ako stojan s rôznymi uhlami náklonu
  • originálne príslušenstvo
  • Magnetická konštrukcia pre jednoduchú inštaláciu a demontáž krytu
  • Automatické prebúdzania a uspávanie tabletu pri otvorení a zatvorení krytu

Ako v predchádzajúcich generáciách tohto šikovného puzdra ani tu nechýba možnosť zloženia do rôznych polôh pre vytvorenie stojančeku na čítanie, prezeranie obsahu, spanie alebo videokonferencie. Konštrukcia s magnetickým úchytom dovoľuje jednoduché nasadenie či odstránenie obalu kedykoľvek budete chcieť. Samozrejmosťou je bezproblémový prístup ku všetkým konektorom.

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Guma, Polyuretán Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Guma, Polyuretán Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Smart Cover iPad Pro 9.7 "Light Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Cover iPad Pro 9.7" Light Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Pro 9.7" - Hellrosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Pro 9.7" - Hellrosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Smart Cover iPad Pro 9.7" Light Pink.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií