P&G MS v hokeji_CZ

Smart – Záhadný hrad

Zobraziť katalóg
Smart – Záhadný hrad
4,4 3 hodnotení
Spoločenská hra – pre 1 a viac hráčov, odporúčaný vek od 3–8 rokov
Kód:  ZA042v Produktové číslo:  8595558300518
Smart – Záhadný hrad Predaj skončil

Smart – Záhadný hrad

Hra Smart Záhadný hrad je zábavná logická hra pre jedného alebo viac hráčov od troch rokov. Chcete si postaviť svoj hrad? V tejto zaujímavej hre môžete perfektne precvičiť svoje mozgové bunky. Treba len správne zostaviť rôzne drevené dieliky tak, aby spoločne vytvorili hrad zobrazený v knižke zadaní. V hre nájdete ako jednoduché úlohy pre staviteľov začiatočníkov, tak aj úlohy náročné pre skúsených architektov.

K tomu aby ste úspešne zvládli zadanú úlohu, budete potrebovať logické myslenie a dobrú priestorovú predstavivosť. Ponúkajú sa stovky možností, ako umiestniť jednotlivé herné dieliky, ale existuje vždy iba jediné riešenie. Táto hra trénuje predovšetkým priestorovú orientáciu a tiež predstavivosť. Samotná téma hry je pre deti veľmi zaujímavá a preto sa budú k stavaniu hradu rady aj naďalej vracať.

Počet hráčov:
1 a viac hráčov

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Smart – Záhadný hrad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart - Záhadný hrad.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií