Solight HN62-LTE vonkajšia

Zobraziť katalóg
Solight HN62-LTE vonkajšia
Anténa v HD kvalite, DVB-T: 21. - 59. kanál, 16 dB, LTE/4G filter
Kód:  UD999h8k Produktové číslo:  HN62-LTE Stránky výrobcu
Solight HN62-LTE vonkajšia Predaj skončil

Solight HN62-LTE vonkajšia

Doprajte si kvalitný a stabilný príjem pozemného digitálneho vysielania. Vonkajšia anténa bola navrhnutá na príjem vysielacej normy DVB-T. Vďaka tomu získate kvalitný obraz v HD rozlíšení. Anténa je odolná voči rušeniu zo siete LTE. Je odolná voči poveternostným vplyvom a má jednoduchú inštaláciu pomocou systému Click-Clack. Inštalačná súprava je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:

Rozsah:
DVB-T: 21. až 59. kanál

Maximálny zisk antény:
16 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight HN62-LTE venkovní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solight HN62-LTE im Freien. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solight HN62-LTE im Freien. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight HN62-LTE kültéri.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií