Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Solight TE66

Zobraziť katalóg
Solight TE66
3,0 2 hodnotení
Meteostanica – s veľkým podsvieteným 5“ LCD, teplota, vlhkosť, externý senzor s displejom, biele vyhotovenie
Kód:  UD998o Produktové číslo:  TE66 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Solight TE66

Ak chcete mať prehľad nielen o teplote v byte, ale napríklad aj o vlhkosti vzduchu, mohla by sa vám hodiť malá domáca meteostanica. Okrem iných údajov budete zároveň vedieť, aké je momentálne prostredie v miestnosti a aké je počasie vonku. Hodnotu vonkajšej teploty, ktorú vám oznámi bezdrôtový senzor, môžete dostať v jednotkách °C alebo °F. Dosah snímača, ktorý je súčasťou balenia, je minimálne 30 m vo voľnom priestore. Dokúpiť a zapojiť môžete ešte ďalšie dva. Stanica z nameraných hodnôt zvládne odvodiť a znázorniť aj jednoduchú predpoveď počasia. Uvádzaný dátum a čas je riadený rádiovým signálom.

Ďalšie vlastnosti

  • Presnosť merania vonkajšej teploty: +/- 2 °C
  • Presnosť merania izbovej teploty: +/- 1,5 °C
  • Rozsah merania vonkajšej teploty: -35 °C do +70 °C
  • Rozsah merania vnútornej teploty: +9 °C do +50 °C
  • Rozsah merania vnútornej vlhkosti: 20 % – 90 %
  • Batérie hlavnej jednotky: 3× AA (LR6) (nie je súčasťou balenia)
  • Batérie senzora: 2× AAA (LR03) (nie je súčasťou balenia)
  • Presnosť merania vlhkosti: +/- 8 %

U budíka určite oceníte tlačidlo odloženého budenia SNOOZE pre príjemnejšie vstávanie. Okrem týchto hlavných funkcií objavíte podľa priloženého návodu aj mnoho ďalších doplnkov, ako je indikátor vývoja teplôt, ukazovateľ fáz Mesiaca, signalizácia času, kalendár alebo ukazovateľ stavu batérie. Čo sa týka vzhľadu stanice, obe jej časti sú biele a všetky dáta sa vám zobrazia na podsvietenom LCD displeji 5" (13,0 × 6,5 cm).

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solight TE66 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight TE66. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solight TE66. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solight TE66. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight TE66.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií