PET PET

Diskusia k Sony Alpha A7 telo

Zobraziť katalóg
Sony Alpha A7 telo - Digitálny fotoaparát

Diskusia k Sony Alpha A7 telo

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sony Alpha A7 telo, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sony Alpha A7 telo ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sony Alpha A7 telo vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. Zaujimalo by ma, ci si ludia tvoriaci cenovu politiku akcii v Alze uvedomuju, ze ak si z ludi robia dobry den, nijak extremne predaje nezvysia, akurat nastavia vsetkych rozumne zmyslajucich ludi na automaticke ignorovanie buducich akcii v Alze. Zlavy, ktore su uvedene su nafuknute kvoli nerealnej povodnej cene. Toto je asi 10. produkt v rade, pri ktorom som si to vsimol. Uplne najviac ma dostala NP-BK1 bateria do Sony fotoaparatov s povodou cenou cez 4000... Prosim Vas poslite mi odpoved, kt. nie je vygenerovana botom (mnohe reakcie "Expertov" vobec nezodpovedaju na otazku polozenu zakaznikom).

Dobrý den jak moc je tento fotoaparát utěsněný proti vodě a celkově počasí sníh voda Písek

Dobrý deň, chcel by som si kúpiť nový foťák ale rozhodujem sa medzi dvoma a to sony a7 a nikon D800 vedeli by ste mi poradiť, ktorý je pre začínajúceho fotografa lepší ?

Dobrý den, kolik GPS má při fill hd videu? Dá se primontovat na ronina?

Drazí! Máte uvedenu cenu : Sony Alpha 7 za 27999 Když kliknu na otevření stránky, tak vykoukne cena vyšší více než o 5000,-Kč. Takto se NEOBCHODUJE!

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií