Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony BDP-S6200B

Zobraziť katalóg
Sony BDP-S6200B
5 1 hodnotení
Blu-ray prehrávač 3D, Full HD, 4K, prevod z 2D na 3D, 1x HDMI, USB, WiFi, Miracast, webový prehliadač
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  GS500u Produktové číslo:  BDPS6200B.EC1 Stránky výrobcu

Sony BDP-S6200B

Sony BDP-S6200B je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Sony BDP-S6200 je pripravený vyhovieť aj tým najnáročnejším užívateľom a ich high-endovým TV. Oproti predchodcom má dvojjadrový procesor pre svižnú obsluhu a dokáže zvyšovať rozlíšenie na úroveň 4K , A tak sa hodí po boku moderných LED televízorov, kde uvidíte živý obraz s ostrosťou v detailoch. Poteší aj zabudovaným WiFi pre prístup na internet aj do domácej siete. S WiFi sa viaže aj zrkadlenie obrazovky cez Miracast .

Systém vám sprostredkuje dokonale ostrý obraz z diskov 3D Blu-ray, ale tiež simulované 3D prevodom obrazu v 2D . Dokonca aj vaša stará zbierka DVD s ním dostane nový nádych. S funkciou zvýšenie rozlíšenia na 1080p (Upscaling) si užijete naplno aj staré bijak vo vysokom rozlíšení. Na nič nečakajte. Vďaka rýchlemu spustenie do jednej sekundy budete môcť začať sledovať svoje obľúbené filmy takmer okamžite.

Štandardom DLNA umožní zdieľanie multimediálnych súborov medzi prehrávačom a všetkými kompatibilnými zariadeniami v domácej sieti. Dostupná je aj aplikácie pre inteligentné zariadenia , Z ktorých je možné prehrávač ovládať. Keď nie sú práve po ruke optické médiá, tak stačí pripojiť zariadenie cez USB a zvyšok nechať na funkciu prehrávanie z rozhrania USB . Sledujte videa vo formátoch Xvid, MPEG-4 a ďalších, počúvajte obľúbené skladby vo formáte MP3 a ukážte fotografie z dovolenky v takých detailoch, ako si vaše zábery zaslúžia.

V sieti Sony Entertainment Network je jediným obmedzením vašej predstavivosť - Obsahuje filmy v rozlíšení HD, milióny skladieb, ktoré si môžete prehrávať po celom dome, obľúbené televízne kanály aj webový prehliadač a aplikácie ponúkajúce správy o počasí, spravodajstvo, hry. Zábava ponúka aj najnovšie videá z YouTube, webový prehliadač a ďalšie online obsah.

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Prevod 2D na 3D
Super Scaler (Precision CinemaHD)
Deep Color
Webový prehliadač
Diaľkový ovládač TV Sideview (aplikácia)
Gracenote
Sony Entertainment Network
Šetrič obrazovky/jednoduché nastavenie/PhotoTV HD
Detský zámok
Rodičovská kontrola
Fotoprezentácie s hudobným sprievodom (CD, USB)
Živé streamovanie/titulky/odporúčania
BRAVIA Sync
Aktualizácia firmvéru

Konektory:
Výstup HDMI
Digitálny koaxiálny výstup
Ethernet
WiFi (Miracast)
Konektor USB (1 predné, 1 zadné)

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 16 W

Rozmery:
360 x 43 x 199 mm

Hmotnosť:
1,3 kg

Parametre a špecifikácia

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony BDP-S6200B
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií