Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Blue

Zobraziť katalóg
Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Blue
4,0 1 hodnotení
Náhlavná súprava bezdrôtová, vodeodolná, stereofónne, frekvenčný rozsah slúchadlá 35-18000 Hz, NFC one touch
Kód:  SOM3155a5 Produktové číslo:  1293-9540 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Blue Predaj skončil

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Blue

Moderná doba sa nesie v znamení neustálej komunikácie, a ak potrebujete často prijímať hovory a nechce sa vám zrovna vstávať z postele pre váš mobilný telefón, iste vám príde vhod táto bezdrôtová súprava SBH70. Kombinuje perfektný zvuk vašich obľúbených multimédií, spoločne s uľahčením komunikácie vďaka možnosti pohodlne vzdialene ovládať váš smartphone, takže nech už budete kdekoľvek, budete ihneď vedieť, kto vám volá.

Kľúčové vlastnosti

  • Prijímajte hovory a počúvajte hudbu kdekoľvek
  • Ultra ľahké vodeodolné telo spĺňajúce normu IP57
  • Kompatibilný so všetkými zariadeniami vybavené technológiou Bluetooth
  • Ľahké škárovanie prostredníctvom technológie NFC One Touch
  • Ergonomické slúchadlá pre dlhý počúvanie

Rozšírená kompatibilita pre rozmanitá použitie

Bezdrôtový headset SBH70 nie je však kompatibilné len s vaším mobilným telefónom, ale akýmkoľvek zariadením, komunikujúcim so štandardom Bluetooth. Ak teda napríklad budete potrebovať súpravu pripojiť k vášmu notebooku, či tabletu, bez ťažkostí môžete. S technológiou NFC One Touch vám k tomu bude stačiť jednoduché stlačenie tlačidla. Vďaka skutočne nízkej hmotnosti a elegantnému dizajnovému prevedenie naviac bude jej nosenie radosť po celý deň - a vďaka ergonomicky tvarovaným špuntovými slúchadlám o nej ani nebudete vedieť - či už budete práve v plnom pracovnom nasadení, či si za zvukov vašej obľúbenej hudby zabehne do prírody.

Neotrasiteľná čistota vášho hlasu

S touto súpravou bude prenos vášho hlasu vždy krištáľovo čistý. Vďaka obmedzeniu prichádzajúceho hluku, ozveny a nárazov vetra bude ľahostajné, odkiaľ práve voláte - či z pohodlia vášho kresla, či z večernej prechádzky. So zvýšenou odolnosťou voči vode si navyše telefonovanie, či počúvanie hudby budete môcť užívať aj v prípade, že zrovna v mieste vášho pobytu prší. Obmedzovať vás následne nebude ani kapacita batérie - zariadenie vydrží v úspornom režime až dlhých 650 hodín, pričom hovoriť budete môcť v kuse až 8,5 hodiny na jedno nabitie.

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Blue . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Bluetooth sztereó fülhallgató Blue SBH70.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií