Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony Hi-Res MDR-Z7

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res MDR-Z7
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá uzavretá, 4-100kHz, impedancia 70Ohm, citlivosť 102dB, repro 70mm, neodymový magnet, kábel 3m, pozlátený minikonektor
Kód:  RO972i8 Produktové číslo:  MDRZ7.AE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res MDR-Z7


slúchadlá Sony MDR-Z7

Vlajková loď medzi slúchadlami

ako prvý slúchadlový model vôbec dokážu reprodukovať jemné vysokofrekvenčné zvuky až do 100 kHz. Vďaka 70 mm HD reproduktorom s membránou s vrstvou polyméru z tekutých kryštálov a hliníkovou povrchovou úpravou a vďaka celokovovému prevedeniu máte k dispozícii dostatočnú priamu čistotu zvuku. Môžete si vychutnať zvuk v štúdiovom rozlíšení.


Počúvajte štúdiový zvuk s vysokým rozlíšením

Vďaka zvuku s vysokým rozlíšením môžete počúvanie svojej zbierky digitálnej hudby posunúť na novú úroveň. Zvuk s vysokým rozlíšením prevádza analógovú hudbu na digitálnu rýchlosťou 24 bitov / 192 kHz, čo je ešte vyššia rýchlosť ako používajú disky CD (16 bitov / 44,1 kHz).

slúchadlá Sony MDR-Z7

slúchadlá Sony MDR-Z7

Mohutné reproduktory HD zaisťujú rovinnú vlnu

Mohutný 70 mm reproduktor HD nabije vašu hudbu energiou, ale zároveň presne vykreslí každý tón, a to bez ohľadu na nastavenie hlasitosti. Vďaka svojej veľkosti vytvárajú reproduktory rovinnú vlnu, ktorá bráni meškaniu odrazu a minimalizuje zvukové straty. Počujete tak všetky emócie i energiu pôvodnej nahrávky s údernými basami aj krištáľovo čistými vysokými tónmi.


Široká frekvenčná odozva pre dokonale realistický zvuk

Širokopásmový frekvenčný rozsah od 3 Hz do 100 kHz je prispôsobený širokej ponuke súčasných hudobných štýlov. Dolná časť frekvenčného spektra ponúka viac ako dostatočnú šírku aj pre najhlbšie basové tóny. V hornej časti si zase môžete vychutnať vokálne melódie a jemné zvukové harmónie a tóny.

slúchadlá Sony MDR-Z7
slúchadlá Sony MDR-Z7

Skladacie prevedenie s uzavretou konštrukciou izoluje zvuk

Krycí dizajn s uzavretou zadnou časťou ovinie ucho tak, aby hudba neprechádzala von a okolitý šum dovnútra ucha. Zvuky sa odrážajú späť do uší, a vy tak budete počuť aj tie najmenej viditeľné tóny. Pocítite tiež každý takt, pretože dizajn s uzavretou zadnou časťou prispieva k maximálnemu zvýrazneniu basových liniek v hudbe.


Membrána s hliníkovou povrchovou úpravou

Membrána z polymérov z tekutých kryštálov s hliníkovou povrchovou úpravou ponúka konzistentnejší a presnejší zvuk v celom frekvenčnom rozsahu než u konvenčných reproduktorov z polymérov z tekutých kryštálov.

slúchadlá Sony MDR-Z7

slúchadlá Sony MDR-Z7

Vyvážené pripojenia znižuje prekrývanie

Vďaka vyváženému štvorvodičovému pripojeniu dvojvrstvovým káblom zo striebra a medi dochádza k lepšiemu oddeleniu zvukových kanálov a k zlepšeniu zvuku. Tento kábel obsahuje pre každý kanál samostatný vodič uzemnenia, čo obmedzuje skreslenie a prekrývanie zvuku.


Kovové prevedenie pre stabilitu zvuku

Membrána z polymérov z tekutých kryštálov s hliníkovou povrchovou úpravou ponúka konzistentnejší a presnejší zvuk v celom frekvenčnom rozsahu než u konvenčných reproduktorov z polymérov z tekutých kryštálov.

slúchadlá Sony MDR-Z7


Kompatibilita s voliteľným zosilňovačom PHA-3

S týmito slúchadlami dokonale spárovaný prenosný zosilňovač DAC PHA-3 sa pripája na digitálny výstup z počítača, z inteligentného telefónu alebo z prehrávača Walkman a prevádza signál na analógový výstup k zosilneniu. Ide o jeden z prvých slúchadlových zosilňovačov na svete, ktorý podporuje zvuk v kvalite 384 kHz / 32 bitov PCM, DSD (5,6 MHz) a vyvážený zvukový výstup.

slúchadlá Sony MDR-Z7

slúchadlá Sony MDR-Z7

Kľúčové vlastnosti:

  • Frekvenčný rozsah 4 Hz až 100 kHz = štúdiová kvalita zvuku
  • Luxusné náušníky dokonale izolujú okolité zvuky
  • Membrána z polymérov poskytuje dokonale autentický zvuk
  • Vyvážený kábel
  • Kompatibilita so zosilňovačom PHA-3
  • Mimoriadna kvalita vďaka japonskej výrobe

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia
Záručná karta
Prevádzkové pokyny
Zástrčkový adaptér Unimatch
Kábel pre slúchadlá (cca 3 m)
Vyvážený prepojovací kábel pre slúchadlá (cca 2 m)

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res MDR-Z7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res MDR-Z7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-Z7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-Z7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res MDR-Z7.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií