Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1
Autorádio – OLED displej, MP3/WMA/WAV/AAC/FLAC/DSD, FM tuner s RDS, 2× USB, AUX konektor, iPod Control, Bluetooth, NFC, aplikácia SongPal, biele podsvietenie + zosilňovač + reproduktory
Kód:  JW911dset Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1 Predaj skončil

Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1

Práve sa vám dostáva do rúk možnosť užiť si jazdu vo svojom vozidle na maximum. To všetko vďaka unikátnemu setu super výkonných zariadení, ktorých spolupráca zaplní vnútro vášho automobilu silným a výrazným zvukom. Máte radi dunivé basy alebo jemné melódie? Môžete mať oboje. Jedinečná kombinácia autorádia, zosilňovača a reproduktorov od značky Sony toho ponúka ešte oveľa viac.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna kombinácia audio setu Sony pre dokonalú akustiku
  • Rádio využívajúce bezdrôtové pripojenie Bluetooth technológiou NFC jedným dotykom
  • Prenášanie a ovládanie rádia priamo z inteligentného zariadenia cez aplikáciu SongPal
  • Štvorkanálový dynamický zvuk vďaka výkonnému zosilňovaču
  • Zariadenie je kompatibilné so zvukom vo vysokom rozlíšení
  • Vynikajúci zvuk a výnimočný dizajn originálnych reproduktorov
  • Flexibilná inštalácia pre ideálny zvukový odraz

Luxusný zvuk pri dlhých cestách

Posuňte počúvanie hudby počas jazdy v aute na vyšší level prostredníctvom mediálneho prijímača Hi-Res RSX-GS9 od spoločnosti Sony. Tento prijímač disponuje prvotriednymi komponentmi a najúžasnejšími technológiami. Je úplne prvým autorádiom s technológiou Direct Stream Digital (DSD), ktorá zväčšuje šírku pásma na mimoriadne rozlíšenie zvuku. Bluetooth s technológiou NFC umožňuje pripojenie pomocou jediného dotyku, vďaka čomu môžete takmer okamžite prehrávať obľúbenú hudbu. Tú zjednotíte cez aplikáciu SongPal s jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Je kompatibilná s operačným systémom Android alebo iOS.

Široký frekvenčný rozsah

Úlohou štvorkanálového zosilňovača od Sony je vylepšiť každú skladbu, ktorú si vo vozidle pustíte. Široký frekvenčný rozsah a prvotriedne komponenty sa postarajú o to, aby ste si na svojich cestách vychutnali dokonalú reprodukciu zvuku. Zariadenie si hravo poradí so všetkými hudobnými štýlmi. Okrem toho ponúka nadpriemernú šírku pre dunivé basové tóny. V hornej časti rozlíšite jemné subharmónie, ktoré hudbu príjemne oživia a dodajú jej realistický zvuk. Dvojaké zosilnenie umožní oddeliť basové frekvencie od výšok, čo bráni skresleniu púšťaného výsledku. Hlasitosť rôznych frekvencií je možné nezávisle upravovať a nájsť tak dokonalé vyladenie pre každú skladbu.

Kvalitné ozvučenie

Dvojica reproduktorov Sony Hi-Res XS-GS1 do auta je určená na montáž na palubnú dosku, kde reproduktory poskytnú veľmi kvalitné ozvučenie. Ich skosený tvar zariadi odraz zvuku od čelného skla automobilu. Vďaka tomu je zvuk reprodukovaný vo vysokej frekvencii do celého priestoru. Ide o systém s vysokým výkonom až 300 W a širokým frekvenčným rozsahom pre tých najnáročnejších poslucháčov. Bol zostrojený na základe faktu, že každý automobil má inak naklonenú palubnú dosku. Inštalácia je teda možná niekoľkými spôsobmi pre zachovanie vhodného uhla odrazu a ideálneho ozvučenia.

 

Parametre a špecifikácia

Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA Hotovo!

Vstupy/výstupy

Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA Hotovo!

Rádio

Tunery
FM Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
167 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií