Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sony stolný stojanček IPT-DS10 Black

Zobraziť katalóg
Sony stolný stojanček IPT-DS10 Black
Stolný držiak univerzálny pre smartphony
Kód:  RO300c3 Produktové číslo:  1277-3720 Stránky výrobcu
Sony stolný stojanček IPT-DS10 Black Predaj skončil

Sony stolný stojanček IPT-DS10 Black

Inteligentní stojánek od Sony je vynikající pomocník pro fotografování nebo natáčení videa za pomocí vašeho smartphonu. Odpočiňte si a nechte za vás fotit stojánek IPT-DS10M. Stačí umístit telefon do stojánku a spárovat ho za pomocí Bluetooth a NFC připojení. 

S pomocí správných aplikací váš smartphone snímá tváře a na ty zaostřuje. To řídí inteligentní stojánek, který se automaticky naklání a otáčí, aby byl objekt zaostřený a pořídí snímek, když se osoba usměje. Tím jsou všechny snímky pořízeny v ten správný okamžik a vy už nemusíte číhat s prstem na spoušti, místo toho, aby jste si užili zábavu s ostatními. Stejný princip sledování osob je možné využít i při natáčení videa. Sony stojánek automaticky sleduje osoby po místnosti a udržuje snímané objekty ostré, i když se pohybují kolem, jelikož je schopný rotovat o 360 °.

Doplňující informace:

Rozměry:

průměr 127 mm
výška 120 mm

Nutné aplikace / k dispozici:
Smart Connect v5.4 nebo novější
Smart Imaging Stand host app (včetně SmileCatcher)
Odnímatelný držák smartphone se standardním vnitřním závitem pro stativ nebo jiné uchycení

Konektivita:
Bluetooth 2.0 nebo novější
NFC

Rotace:
360 °

Barva:
černá

Napájení: 
2 × standardní baterie velikosti AA

Obsah balení:
inteligentní zobrazovací stojánek IPT-DS10M
návod k použití
záruční list

Kompatibilní:
optimalizován pro chytré telefony Xperia a ostatní smartphony se systémem Android 4.0 nebo novější. Funkce se mohou lišit u jednotlivých modelů.

Kompatibilita - Xperia:
Xperia SP, Xperia Z1, Xperia ZL, Xperia Z, Xperia V, Xperia J, Xperia T, Miro Xperia, Xperia tipo dual, Xperia acro S, Xperia go, Xperia neo L, Sola Xperia, Xperia U, Xperia S, Xperia P

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony stolní stojánek IPT-DS10M Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tischständer Sony IPT-DS10 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tischständer Sony IPT-DS10 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony asztali állvány IPT-DS10 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií