Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Sony VAIO Fit 14A multi-flip PC stříbrný

Zobraziť katalóg
Sony VAIO Fit 14A multi-flip PC stříbrný
Tablet PC - Intel Pentium 3556 Haswell, multidotykový 14 "LED 1920x1080 IPS, RAM 4GB DDR3L, Intel HD Graphics, HDD 500GB 5400 otáčok, WiFi, BlueTooth 4.0, NFC, webkamera, USB 3.0, HDMI, podsvietená klávesnica, Windows 8 64-bit (SVF14N1E2ES )
Kód:  NS053fx Produktové číslo:  SVF14N1E2ES.CEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony VAIO Fit 14A multi-flip PC stříbrný Predaj skončil

Sony VAIO Fit 14A multi-flip PC stříbrný

Špičkový konvertibilný notebook pre prácu bez kompromisov prináša najmodernejšie hardvér v čele s procesorom Intel Pentium štvrtej generácie v exkluzívnom hliníkovom tele. Kvalitný zvuk a dokonalý displej vám umožní sa ponoriť do sveta multimédií naozaj naplno. Jednoduchým sklopením dotykového displeja získate tablet s výkonom počítača , S ktorým je surfovanie na internete, hranie interaktívnych hier, či sledovanie filmov zábavnejšie než kedykoľvek predtým. Spoznajte jedinečnú kombináciu elegancie, výkonu a precízneho spracovania notebooku Sony VAIO Fit multi-flip.

Žiadne kompromisy


Notebook Sony VAIO Fit sa stane vaším produktívnom a zábavným spoločníkom vďaka svojej nekompromisne bohatej výbave . Upravujte fotografie, pracujte vo viacerých aplikáciách naraz a rýchlo bez spomalenia medzi nimi prepínajte. Posledná generácia procesorov Intel s architektúrou Haswell ponúkne viac než silný základ pre všetky vaše aktivity.

Stačí otočiť


Chcete surfovať internetom pomocou dotykov na displeji , Jednoducho sklopte displej a premeňte zariadenie v naozaj výkonný tablet. Celá konštrukcia je odolná a precízne vykonaná, všetky pohyby sú úplne plynulé a preto sa nemusíte obávať často meniť režimy, ktoré vám sedia.

Brilantná displej


Vďaka skúsenostiam z oblasti televízorov sa firme Sony podarilo vybaviť notebook doslova dokonalým displejom. Neskutočne jemné rozlíšenie FullHD vytvára na uhlopriečke 14 " obraz ako namaľovaný, plný farieb, s vysokým kontrastom as prirodzeným farebným podaním . K dokonalosti displeja prispieva technológia TRILUMINOS , Ktorá zdokonaľuje farebné podanie a zvyšuje maximálny jas pre pohodlné čítanie na priamom slnku.

Unikátna technológia zvuku


Technológie CLEARAUDIO + vám umožní si vychutnávať poriadne kvalitný zvuk. Unikátny technológia na spracovanie zvuku sa postarajú o dostatočne dynamické basy a čisté výšky s minimálnym harmonickým skreslením. Vysokú kvalitu zvuku oceníte nielen pri počúvaní hudby, ale tiež pre maximálny zážitok zo sledovania filmov na úžasnom TRILUMINOS displeji.

Píšte celý deň


Blogujte, surfujte na internete, píšte dokumenty alebo chatujte s priateľmi vo dne i v noci. Všetko je tak neuveriteľne jednoduché a presné vďaka precíznemu a praktickému rozloženie kláves. K pohodlnému písanie i za horšieho osvetlenia prispieva efektné podsvietenie klávesnice.

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
0,92 Mpx Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Preklopiteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,96 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
336,1 mm Hotovo!
Maximálna výška
19,8 mm Hotovo!
Hĺbka
234,9 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batérie.
  • Viac informácií o inštalačných médiach a možnostiach obnovy operačného systému.
  • Konfigurácie 2v1 sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba u pamäte alebo pevného disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony VAIO Fit 14A multi-flip PC stříbrný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony VAIO Fit 14A multi-flip PC stříbrný.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií