Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Xperia T3 (D5103) Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia T3 (D5103) Black
5 3 hodnotení
Mobilný telefón 5.3 "Triluminos IPS 720x1280, Procesor Qualcomm Snapdragon-2 400 Quad core 1.4 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n, Bluetooth 4.0 , NFC, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Android 4.4
Kód:  RO212t1 Produktové číslo:  1285-2129 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia T3 (D5103) Black

Túžite po krásnom mobilnom telefóne, ktorý vás chytí za srdce svojím rozmerným IPS displejom, ale zároveň uspokojí svojou cenovko? Xperia T3 z produkcie spoločnosti Sony bude práve vaším vyvoleným kúskom. Úplne vyladený dizajn podporený rámčekom z nerezovej ocele sa len tak neopozerá. Pri prvom uchopení, vás okamžite prekvapí pomerne nízka hmotnosť a hrúbka len 7 milimetrov . Čo je na takého obríka, skutočne nevídaná hodnota. 5,3 palcová veľká obrazovka disponuje preverenou technológiou TRILUMINOS, ktorá dotiahne obraz k úplnej dokonalosti po všetkých jeho stránkach.

Uchváti každého


V samotnom vnútri telefóna sa ukrýva netušený potenciál, s ktorého výraznou pomocou, si užijete zábavu úplne bez obmedzení. Výkonné štvorjadro, čip NFC aj rozšíriteľnosť pomocou MicroSD kariet patrí medzi jedny z hlavných požiadaviek náročnejších užívateľov. Ako prídavok ešte dostanete podporu rýchlych mobilných sietí LTE a doslova prepracovaný fotoaparát s hardvérovou spúšťou. Jeho prostredníctvom zachytíte fotografie plné živých farieb , s minimálnym šumom a maximálnou ostrosťou. Snímač Exmor RS a nová generácia BSI svetelného senzora dokáže doslova čarovať. Samozrejmosťou, je aj záznam videa vo Full HD rozlíšení. So systémom Android vo verzii 4.4 ste pomyselný krôčik od sveta plného hudobných zážitkov, konzumácie videí z YouTube či hranie pútavých hier. Takže dlho nerozmýšľajte a vykročte do sveta so Sony Xperia T3.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Xperia T3 (D5103) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia T3 (D5103) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia T3 (D5103) Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia T3 (D5103) Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia T3 (D5103) Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií