AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Sony Xperia Z5 Premium 4K Gold

Zobraziť katalóg
Sony Xperia Z5 Premium 4K Gold - Mobilný telefón

Diskusia k Sony Xperia Z5 Premium 4K Gold

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sony Xperia Z5 Premium 4K Gold, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sony Xperia Z5 Premium 4K Gold ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sony Xperia Z5 Premium 4K Gold vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tento e-shop sa tvári ako super top,ale je tu diskusia medzi zákazníkmi,kde keď mi nejaký iný zákazník neodpovie do 48 hodín,tak mi na ňu odpovie odborník z Alza.taký super top obchod s miliónom produktov nemá k dispozícii odborníka online?alebo aspon e-mail?hlavne že máte reklamy aký ste super akurát,že každá je zavádzajúca.

zaujíma ma pôvod telefonu a pre aky trh je vyrobeny

Muzu se zeptat jestli telefon ma android 6 nebo furt 5 . Dekuji za odpoved

Nejdou mi sluchatka proc?nechapu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je v tomto telefonu funkční americká sim karta. Mám telefon xperia Z model C6603 a před dvěma lety po vložení americké sim karty šlo volat, posílat smsky, ale mobilní data nefungovala a pracovník mi řekl, že sony to nepodporuje, tak jsem si tam musela koupit nový telefon. Proto by mě zajímalo, zda je tam již podpora pro mobilní data. Děkuji

Dobrý večer. Chci se zeptat je-li to CZ distribuce a nebo EU? Děkuji.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií