Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AP+ plus nový vizuál

Spalding Tube Sport bag 50 l veľ. M čierno/biela

Zobraziť katalóg
Spalding Tube Sport bag 50 l veľ. M čierno/biela
Športová taška – rozmery 53×35×31cm
Kód:  SPT4597 Produktové číslo:  4051309331490
Spalding Tube Sport bag 50 l veľ. M čierno/biela Predaj skončil

Spalding Tube Sport bag 50 l veľ. M čierno/biela

Športová taška cez rameno vám bude skvelým pomocníkom, či už sa rozhodnete ju použiť priamo na športové aktivity alebo ako batožinu. 

Má americký tvar (tubus) a s rozmermi 53 × 35 × 31 cm a objemom 50 l bude skvelá pre každú príležitosť. Jej hlavná a veľmi priestranná komora je prístupná pomocou veľkého vstupného otvoru na dvojcestný zips. Na drobnejšie predmety, ktoré sa ľahko zatúlajú vo veľkom vrecku, skvele poslúži menšie postranné vrecko na zips.

Pomocou nastaviteľného ramenného popruhu a dvoch úchopov, ktoré je možné spojiť, sa taška ľahko prenáša a jej používanie je veľmi pohodlné. Na prednej strane je natlačené logo Spalding a zadná strana je ponechaná bez potlače.

Táto taška bude perfektná nielen pre športovcov. Najviac uchváti svojou priestrannosťou, vďaka ktorej sa do nej zmestí všetko, čo práve potrebujete mať po ruke. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spalding Tube Sport bag 50 l vel. M černo/bílá.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií