LEGO v APP pro AP+

Sparkle Girlz Princess 50 cm v šatách, modrá / biela s ružami

Zobraziť katalóg
Sparkle Girlz Princess 50 cm v šatách, modrá / biela s ružami
Bábika veľkosť 50 cm
Kód:  HRAa10720c Produktové číslo:  ASRT884978240558 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sparkle Girlz Princess 50 cm v šatách, modrá / biela s ružami Predaj skončil

Sparkle Girlz Princess 50 cm v šatách, modrá / biela s ružami

Panenka Sparkel Girlz princezna přinese do dětského pokojíčku hotové království. S krásnou panenkou s dlouhými vlasy a modrobílými šatičkami bude vaše malá princezna rozvíjet své komunikační schopnosti, fantazii a motoriku. Panenka měří 50 cm a je vhodná pro malé slečny od 3 let. 

Klíčové vlastnosti

  • královská panenka princezna
  • má dlouhé vlasy, které se dají česat
  • rozvíjí dětskou představivost, kreativitu a motoriku
  • vhodná pro děti od 3 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sparkle Girlz Princess 50 cm v šatách, modrá / biela s ružami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sparkle Girlz Princezna 50 cm v šatech, modrá/bílá s růží. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sparkle Girlz Princezna 50 cm v šatech, modrá/bílá s růží. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sparkle Girlz Princezna 50 cm v šatech, modrá/bílá s růží. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sparkle Girlz Princess 50 cm ruhában, kék / fehér rózsával.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií