Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

SPIGEN Thin Fit Black (42mm)

Zobraziť katalóg
SPIGEN Thin Fit Black (42mm)
4,8 4 hodnotení
Ochranný kryt pre Apple Watch 42mm
Kód:  SP008p5 Produktové číslo:  SGP11498
SPIGEN Thin Fit Black (42mm) Predaj skončil

SPIGEN Thin Fit Black (42mm)

Zvýšte ochranu vašich chytrých hodiniek Apple Watch obstaraním ochranného krytu Thin Fit značky SPIGEN. Vďaka presnému a tenkému prevedenie poskytne tento kryt maximálnu ochranu - predovšetkým po obvode, bez toho aby zvyšoval rozmery a hmotnosť hodiniek. Samozrejmosťou sú na milimeter presné výrezy pre všetky tlačidlá, takže neprídete o žiadnu z funkcií, ktoré hodinky ponúka. Puzdro je vyrobené z kvalitného a tvrdého polykarbonátu odolného voči poškriabaniu. Oceníte tiež jednoduchú inštaláciu na hodinky pomocou zaklapnutie, či už ich máte na zápästí alebo urobil jeden z ruky. Špičkový dizajn tohto krytu podtrhuje nádherné čierne prevedenie.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple Watch 42 mm
  • Atraktívne farebné prevedenie
  • Zachovaní všetkých funkcií
  • odolný polykarbonát
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Thin Fit Black (42mm). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Black (42mm). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Black (42mm). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Vékony Fit fekete (42 mm-es).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií