Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Spigen U100 Universal Metal Kickstand

Zobraziť katalóg
Spigen U100 Universal Metal Kickstand
Stojanček – výklopný, pripojiteľný k väčšine mobilných zariadení, jednoduchý a účelový, upevnenie pomocou lepiaceho pásika, one touch technológia, magnetické zatváranie, nie je kompatibilný s koženými povrchmi
Kód:  SP015b Produktové číslo:  000EM20634

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen U100 Universal Metal Kickstand Predaj skončil

Spigen U100 Universal Metal Kickstand

Sledujete často filmy alebo čítate elektronické knižky na svojom mobilnom telefóne a nebaví vás stále telefón držať v ruke? Potom je tu ideálne riešenie v podobe univerzálneho výklopného stojančeku Spigen U100. Tento stojan pripojíte k väčšine mobilných zariadení a to pomocou lepiaceho pásku. Avšak nie je kompatibilný so zariadeniami s koženými povrchmi. Disponuje technológiu one touch, ktorá garantuje ľahké a rýchle otvorenie jednoduchým jedným dotykom. Zaručene tento stojanček bude tým najlepším pomocníkom vo vašom všednom dni.


Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny stojan, ktorý je jednoduchý a veľmi účelový
  • Pripojiteľný k väčšine zariadení
  • Možnosť použiť s obalom na telefón aj bez neho
  • Upevnenie pomocou lepiaceho pásku a magnetické zatváranie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spigen U100 Universal Metal Kickstand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen U100 Universal Metal Kickstand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen U100 Universal Metal Kickstand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen U100 Universal Metal Kickstand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen U100 Universal Metal Kickstand.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií