PET AD homeoffice

Spokey Reel zelený

Zobraziť katalóg
Spokey Reel zelený
Masážny valec – penový
Kód:  STP7368 Produktové číslo:  5901180383295 Stránky výrobcu

Spokey Reel zelený

Ak pravidelne cvičíte alebo posilňujete, vaše svaly a kostrový systém dostávajú poriadne zabrať. Doprajte im poriadny odpočinok a kvalitnú masáž vďaka tomuto valčeku. Penový valec Spokey s rozmermi 46,5 × 13 cm je vybavený veľkým množstvom drážok, ktoré napodobňujú tvar masérovej ruky a pozitívne stimulujú masírovanú časť tela.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné masážna pomôcka
  • Pozitívny vplyv na zdravie
  • Odbúrava stres
  • Zlepšuje regeneráciu svalov
  • Uvoľňuje svalové napätie
  • Odstraňuje bolesť chrbta a kĺbov
  • Spevňuje postavu

Prepracované do posledného detailu

Valec disponuje tvrdým dutým jadrom z PVC, ktoré je odolné voči mechanickému poškodeniu. Pevný dutý stred tak poskytuje robustnú konštrukciu s dlhou životnosťou. Na jeho povrchu je hrubá vrstva PU peny, ktorá má typický 3D povrch simulujúci ruky maséra. Široké ploché tvary simulujú dotyk dlane, dlhé duté tvary napodobňujú dotyk prstov a malé pevné tvary končeky prstov. Vďaka tomu sa vám dostane kvalitnej a dôkladnej masáže z pohodlia vášho domova.

Uvoľnite sa, prosím!

Pri používaní tohto masážneho produktu pocítite uvoľnenie svalového napätia, zbavíte sa bolestí chrbta a kĺbov. Nesmieme opomenúť fakt, že dokonca budete spaľovať nechcený tuk a spevňovať svoje telo. Valček je tiež určený na zrýchlenie regenerácie po extrémne náročnom tréningu alebo skrátenie rekonvalescencie pri nepríjemnom svalovom zranení.

Farba:
Zelená
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey Reel zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Reel zelený.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií