Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STAX SRM-353X

Zobraziť katalóg
STAX SRM-353X
Slúchadlový zosilňovač stolový tranzistorový napájací zosilňovač, frekv. rozsah DC-90 kHz, zisk 60 dB, vstupná impedancia 50 kOhmov (XLR- 50 kOhmovx2), nesymetrický aj symetrický vstup, spotreba 30 W, rozmery 150 x 100 x 360 mm, hmotnosť 3 kg
Kód:  STX002g Produktové číslo:  SRM-353X

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STAX SRM-353X

Patríte medzi milovníkov hudby a potrpíte si na špičkovú kvalitu zvuku? Ak už vlastníte jeden z modelov prvotriednych elektrostatických slúchadiel značky STAX, rozhodne si nezabudnite zaobstarať slúchadlový zosilňovač STAX SRM-353X. Ten bol zvukovými inžiniermi vyvinutý špeciálne pre to, aby podporil kvalitu slúchadiel STAX a priniesol vašim ušiam bezchybný a veľmi čistý zvuk. 

Kľúčové vlastnosti

  • na výrobu zosilňovače boli starostlivo vybrané komponenty vysokej kvality
  • komponenty sú ukryté v robustnom trojkilovom tele
  • telo je vyrobené z nemagnetickej zliatiny hliníka
  • zosilňovač bol vyvinutý na spoluprácu s elektrostatickými slúchadlami STAX
  • bezchybný a veľmi čistý zvuk vás úplne pohltí
  • disponuje dvojosovým ovládaním hlasitosti

Špičkový zvuk u vás doma

Pri výrobe tranzistora boli využité starostlivo vybrané súčiastky vysokej kvality. Ich zmyslom je zlepšiť kvalitu zvuku a dosiahnuť širší frekvenčný rozsah. V trojkilovom kovovom tele sa skrýva dvojica veľmi tichých nízkošumových FET tranzistorov, ktoré dokážu zabezpečiť vysokú vstupnú impedanciu. To zaručí, že vám slúchadlá sprostredkujú prirodzene ladený a autentický výstup tónov.

Dvojici tranzistorov dopomáha na dosiahnutie kvalitného zvuku inovovaný XLR vstup ponúkajúci maximálny výkon na pripojené symetrické signálové zdroje.Vstupná impedancia  pri RCA vstupe je 50 kOhmov, pri XLR vstupe  plných 100 kOhmov. Frekvenčný rozsah sa pohybuje v rozmedzí od 0 do 90 000 Hz a disponuje zosilňovacím ziskom 60 dB (× 1000). Aj pri vyšších frekvenciách sa môžete tešiť na väčší dynamický rozsah, ktorý zaistí emitorový sledovač v koncovom stupni. Vďaka tejto výbave sa doma môžete nechať úplne pohltiť špičkovou kvalitou zvuku, ktorá vás jednoducho ohromí. 

Technické parametre:

Frekvenčný rozsah: 0-90 kHz/+0 dB, -3 dB
Zisk zosilňovača: 60 dB (x1000)
Vstupná impedancia: 50 kOhm (RCA vstup), 100 kOhm (XLR vstup)
Harmonické skreslenie: max. 0,01% (1 kHz, 100 Vef, výstup so slúchadlami typu SR-L)
Maximálne výstupné napätie: 400 Vef (1 kHz)
Polarizačné napätie: 580 V
Pracovná teplota: 0-35 ° C
Rozmery (š × v × h): 149 × 99 × 360 mm
Spotreba: 30 W
Hmotnosť: 3 kg

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STAX SRM-353X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAX SRM-353X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAX SRM-353x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAX SRM-353x. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STAX SRM-353X.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií