Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SteelSeries Sensei RAW Rubberized

Zobraziť katalóg
SteelSeries Sensei RAW Rubberized
4,7 29 hodnotení
Herná myš hrací, laserový snímač, 8 tlačidiel, 5670 CPI, pogumovaný povrch, USB
Kód:  MR078a5f Produktové číslo:  62155

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Sensei RAW Rubberized

Počítačová myš SteelSeries Sensei RAW Smooth je odľahčenou variantou vysoko populárneho základného modelu. Oproti nemu chýba 32bitový procesor ARM, LCD a farebné podsvietenie. Základné charakteristiky však zostali zachované a vďaka tomu si môžete užiť niečo prémiového herného príslušenstva zase o niečo lacnejšie. Pokiaľ si teda nepotrpíte na pestrofarebné podsvietenie, a nepotrebujete ukladať niekoľko profilov priamo do tela myši, potom je verzia RAW správnou voľbou. Všetky dôležité nastavenia ľahko optimalizujete pomocou softvéru SteelSeries Engine priamo vo vašom počítači a nič vám nebude brániť v hernom zápolení.

Laserový senzor sa chváli nastaviteľným rozlíšením v rozsahu 90-5670 CPI . Zvládne zaznamenávať až 12 000 snímok za sekundu, čo mu dáva schopnosť zachytiť pohyb až do rýchlosti 381 centimetrov za sekundu. S podporou softvér SteelSeries Engine si bez problémov vytvoríte aj extrémne dlhé a pokročilé makrá . Makrá môžu byť dokonca vrstvené a obsahovať stlačenia klávesnice aj precízne časovanie.

Hoci model SteelSeries Sensei RAW neobsahuje nastaviteľné farebné podsvietenie, nemusíte sa báť fádneho či málo atraktívneho vzhľadu. Netradičné biele podsvietenie vyzerá v kombinácii s čiernym telom myši naozaj pekne a určite dotvorí tú správnu hernú atmosféru. A nebola by to myš SteelSeries, keby vám neponúkala niečo navyše. Tentoraz je to podpora troch rýchlostí pulzovania a intenzít jasu , ktorými môžete tiež pohodlne rozlišovať jednotlivé profily. A keď vás všetky efekty omrzia, tak stačí podsvietenie jednoducho vypnúť a vrhnúť sa nerušene do žiary boja. Teflónové klzné plochy pokrývajúce 16% spodnej strany myši vám zaistia, že trafíte každého protivníka hneď na prvýkrát.


Tlačidlá:

  1. Ľavé bočné 1
  2. Ľavé bočné 2
  3. Ľavé tlačidlo
  4. Pravé tlačidlo
  5. Stránkovacie koliesko a stredné tlačidlo
  6. Prepínač CPI hore/dole
  7. Pravé bočné 1
  8. Pravé bočné 2


Parametre a špecifikácie:

Snímač:
Maximálne zrýchlenie: 30 G
Frekvencia snímania: 12 000 snímok/s
Maximálna rýchlosť: 381 cm/s

Ostatné:
Obnovovacia frekvencia: 1 000 Hz
Megapixely za sekundu: 10,8
Šírka zbernice: 16bitová
Maximálna výška zdvihu: 2 mm
Teflónové klzné plochy pokrývajú 16% spodnej strany myši.
Biele podsvietenie (rolovacie koliesko, CPI indikátor, SteelSeries logo)

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,83 cm Hotovo!
Výška
3,87 cm Hotovo!
Hĺbka
12,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
5 670 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Sensei RAW Rubberized Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Sensei RAW Rubberized. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Sensei RAW Rubberized.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií