Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Siberia World of Warcraft

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia World of Warcraft
Slúchadlá frekvenčný rozsah 16Hz-28.000kHz, Impedancia 32ohm, podsvietené, 7.1 Surround Sound, 2x jack 3.5mm, dĺžka kábla 3.2mm
Kód:  MX042hb Produktové číslo:  51154

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia World of Warcraft Predaj skončil

SteelSeries Siberia World of Warcraft

Pre všetkých milovníkov herného titulu World of Warcraft sú pripravené tieto slúchadlá z limitovanej edície. Spojením síl spoločností SteelSeries a Blizzard, došlo k vytvoreniu naozaj exkluzívneho headsetu s perfektným dizajnom po vzore hry World of Warcraft. Posuňte vaše hranie na úplne inú úroveň, než ste boli doteraz zvyknutí.

kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny headset s dizajnom World of Warcraft
  • Výkonné 50mm meniče
  • Oceľový oblúk so zníženým napätím hlavového mostu pre väčšie pohodlie
  • Nastavenie hlasitosti otáčaním kolieska na slúchadle
  • Polstrovanie z umelej kože
  • 7.1 priestorový zvuk
  • Brilantné osvetlenie s 16,8 miliónov farieb
  • Vrátane káblov s koncovkami pre PC aj mobilné zariadenia

štýlové prevedenie

Slúchadlá užívateľovi ponúka nádherný dizajn kombinovaný s pokročilými vlastnosťami a neuveriteľnú výkonnosťou. Uzavretá konštrukcia a komfortné polstrovanie náušníkov pomáha výrazne redukovať okolitý hluk a umožnia vám sústrediť sa na zvuky herného prostredia, počúvanie hudby, alebo telefonovanie naozaj naplno. Smerový mikrofón môže byť zasunutý a ukrytý v ľavej mušli, čo je ideálne pre počúvanie hudby. Komunikácii ho stačí jednoducho vysunúť. Užívateľov určite poteší prítomnosť káblu o dĺžke 1,2 metra, ktorú ide vďaka prítomnému predĺženie navýšiť až na celkovú dĺžku 3,2 metra. Dĺžka kábla preto nie je nijako obmedzujúce.

priestorové pohltenie

7.1-kanálový priestorový zvuk je realizovaný za pomocou vysoko kvalitných algoritmov dodávané USB zvukovej karty. Bohatú a dokonalú zvukovú paletu dokresľuje aj certifikácia Dolby Prologic IIx. Extra silné náušníky z pamäťovej peny majú pohodlný poťah z umelej kože. Ponúkajú tak perfektný komfort aj pri dlhodobom používaní. Úplne vlastný štýl môžete vytvoriť elegantným podsvietením, ktoré máte plne pod kontrolou. K dispozícii je pre vás pripravená 16,8 mil. Paleta farieb. Vaša hrania sa stane úplne štýlové.

vysoká kompatibilita

Zvuková karta sa k počítaču pripája štandardným portom USB. Z vrchnej strany má dvojicu 3,5mm zvukových konektorov pre pripojenie k vlastnému headsetu. Odpojitelnost je vítaným prvkom, pretože vďaka nej slúchadlá môžete ľahko pripojiť ik akémukoľvek zariadenia so štandardnými zvukovými konektormi. Ovládanie hlasitosti vás bude pekelne baviť. Jednoducho totiž otočíte kolieskom na pravom slúchadle a nič iné nepotrebujete.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia World of Warcraft Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia World of Warcraft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Siberia World of Warcraft.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií