Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ kancelář Alza pre firmy

Step by Step Gigantic Wheels

Zobraziť katalóg
Step by Step Gigantic Wheels
Školská súprava – obsahuje aktovku, plný peračník, puzdro, peňaženku, vrecko na prezúvky
Kód:  GR422 Produktové číslo:  4047443171399

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Step by Step Gigantic Wheels Predaj skončil

Step by Step Gigantic Wheels

Kvalitná súprava v podarenom červeno-sivom dizajne s motívom auta obsahuje všetko, čo bude váš malý študent v škole potrebovať - ??batoh, vybavený peračník, puzdro, peňaženku a vrecko na prezúvky. 

Batoh disponuje bedrovým pásom, ktorý zaručuje pohodlné nosenie a rovnomerné rozvrhnutie záťaže na plochu chrbta. Polstrovanie je z príjemného a priedušného materiálu a nechýba tu ani veľmi ľahký hliníkový profil, ktorý drží jeho stabilný tvar. Pre väčší komfort má nastaviteľné popruhy na ramená a prídavný pásik na uchytenie okolo hrudníka. Batoh disponuje magnetickým uzáverom, ktorý zaručuje jej ľahké otváranie a zatváranie a nájdete na ňom aj reflexné prvky pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa. V spodnej časti batohu sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ho chránia pred vlhkom a špinou. 

Peračník je vybavený značkovými ceruzkami značky Lyra a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuha, 12 tenkých pasteliek, ceruzku, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.

Puzdro je určené pre školské pomôcky ako napr. perá, ceruzky, nožnice a pod. Zapínanie je riešené zipsom.

Peňaženka disponuje vreckom na mince, vreckom na bankovky a priehradkami na karty. Nájdete na nej praktický krúžok na kľúče a šnúrku na krk.

Vrecko na prezúvky sa dá ľahko upevniť na batoh. Zatváranie je riešené pomocou šnúrky, predné vrecko sa zapína zipsom. 

Parametre a špecifikácia:

Batoh:
Objem: 18 l
Hmotnosť: 1 180 g
Vonkajší rozmer: 28 × 39 × 22 cm
Vnútorný rozmer: 27 × 38 × 21 cm

Obsah súpravy:
Batoh
Vybavený peračník
Puzdro
Peňaženka
Vrecko na prezúvky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Step by Step Gigantic Wheels Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Gigantic Wheels. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Gigantic Wheels. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Gigantic Wheels. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií