AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Suitsuit African Blue Zebra 60

Zobraziť katalóg
Suitsuit African Blue Zebra 60
5 1 hodnotení
Cestovný kufor rozmery 60 (67) x 41 x 25 cm, objem 62L, hmostnosť 3,7 kg
Kód:  SPT2110 Produktové číslo:  8718546622328

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Suitsuit African Blue Zebra 60

Predstavujeme vám novú módnu kolekciu kufrov od spoločnosti Suitsuit v úchvatnej verzii African Zebra. Pri výrobe tejto kolekcie boli použité najkvalitnejšie materiály, ktoré sa dajú v dnešnom svete výroby kufrov použiť. Vďaka tomu získate kufor, ktorý je schopný zvládnuť všetky úskalia dnešných ciest. Disponuje teda kolieskami značky Hinomoto, ktoré sú najkvalitnejšie kolieska na trhu. Ďalej sú tu použité YKK ZIPSY. Tieto zipsy sú považované za najkvalitnejšie na svetovom trhu a sú používané na výrobkoch najväčších módnych značiek.

Kufre sú extrémne ľahké a odolné proti nárazu vďaka kvalitnému materiálu ABS / PC. Majú ľahký výsuvný systém. Iste oceníte interiér s úložným priestorom na strane veka, istiace popruhy a vnútorné vrecká.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedne materiály
  • YKK ZIPSY
  • Hinomoto kolieska
  • Exkluzívny dizajn

TSA zámok

TSA zámok (Transportation Security Administration) je nevyhnutný pre lety do USA, Austrália a Japonska, kde je letisková bezpečnostná služba oprávnená skontrolovať obsah batožiny aj za použitia násilia, ak je uzamknuté. TSA zámok teda umožňuje odomknutie a opätovné uzamknutie vašej batožiny bez toho, aby hrozilo jeho poškodeniu pri kontrole, pretože pracovník TSA je vybavený univerzálnym "MASTER" kľúčom.

Parametre a špecifikácia

Kolieska
Otočné, Pevné Hotovo!
Počet koliesok
4 Hotovo!
Zapínanie
Zips Hotovo!

Výbava

Kolieska
Otočné, Pevné Hotovo!
Počet koliesok
4 Hotovo!
Zapínanie
Zips Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Suitsuit African Blue Zebra 60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suitsuit African Blue Zebra 60.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií