Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Sulov Graphite 152 cm pravá

Zobraziť katalóg
Sulov Graphite 152 cm pravá - Hokejka

Diskusia k Sulov Graphite 152 cm pravá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sulov Graphite 152 cm pravá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sulov Graphite 152 cm pravá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sulov Graphite 152 cm pravá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, v popise k tejto hokejke uvádzate "Hokejka – pravá" a "Zahnutie: pravé". Znamená to, že pri položení hokejky pred seba smeruje zahnutie čepele doprava a hokejka je teda určená na ľavú stranu? Nerád by som objednal druhýkrát túto hokejku, pričom už nám bola doručená hokejka so zahnutím čepele doľava pri pohľade na hokejku zhora. Pri následnej reklamácii tovaru ste nám odmietli vrátiť nami uhradené náklady na dopravu za dodanie nesprávneho tovaru, pričom pochybenie bolo na Vašej strane.

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií