AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sunar Complex 3 banán – 6× 600 g

Zobraziť katalóg
Sunar Complex 3 banán – 6× 600 g
4,8 5 hodnotení
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 13 mesiacov, s kravským mliekom (mliečny tuk) - 8,15 €/ks - Od 13,58 €/1 kg
Kód:  BABY5218 Produktové číslo:  8592084412760 Stránky výrobcu
Sunar Complex 3 banán – 6× 600 g Predaj skončil

Sunar Complex 3 banán – 6× 600 g

 Sunar sa výrobe dojčenskej výživy venuje už bezmála 70 rokov, a tak presne vie, čo je pre vaše dieťatko najlepšie a premietol tieto znalosti do Sunaru Complex. Ten obsahuje jedinečnú kombináciu látok a vitamínov prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku ako sú probiotocké oligosacharidy GOS, nenasýtené mastné kyseliny DHA, železo, vápnik alebo vitamíny A, C a D. Tento vyvážený pomer látok je dôležitý pre rozvoj imunity, mozgu a poznávacích funkcií. Navyše obsahuje mliečny tuk, takže deťom veľmi chutí a je dobre prijímaný.

Kľúčové vlastnosti

  • Umelé dojčenské mlieko od ukončeného 12. mesiaca
  • Obsahuje látky prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku
  • Probiotické oligosacharidy GOS
  • Nenasýtené mastné kyseliny DHA
  • Vápnik a vitamín D pre správny rast kostí
  • Železo rozvíja poznávacie funkcie dieťaťa
  • Vitamíny A a C
  • Obsahuje mliečny tuk pre lahodnú chuť
  • S príchuťou banánu
  • 6× 600 g

Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte – najneskôr do 1 hodiny. Vždy používajte len priloženú odmerku.

Vek/Počet mliečnych dávok na 24 hodín
Od 12 mesiacov/min. 2× 270 ml obnoveného mlieka alebo 3× 200 ml obnoveného mlieka

Príprava jednej dávky
Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka
180/6/200 ml
240/8/270 ml

Zloženie:
odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, slnečnicový olej, mliečny tuk, galaktooligosacharidy (z mliečneho cukru), repkový olej, palmový olej, cukor, srvátková bielkovina (z mlieka), kokosový olej, ortofosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, citran sodný, draselná soľ kyseliny citrónovej, prírodná banánová aróma, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, sušený banánový prášok 0,15 % (sušené banány 0,08 %, maltodextrín), chlorid horečnatý, rybí olej, kyselina L-askorbová, chlorid cholínu, síran železnatý, inositol, L-askorbylpalmitan, síran zinočnatý, L-karnitín, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, síran meďnatý, D-alfa tokoferol, DL-alfa tokoferyl/tokoferol acetát, tiamín/tiamín hydrochlorid, retinylacetát, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadión, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!
Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!
Podľa radu
Sunar Complex Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!

Zloženie

Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Sunar Complex Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
13 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Complex 3 banán – 6× 600 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Complex 3 banán - 6× 600 g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií