AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Sunar Complex 4 jahoda – 6× 600 g

Zobraziť katalóg
Sunar Complex 4 jahoda – 6× 600 g
5 2 hodnotení
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 2 rokov, s kravským mliekom (mliečny tuk) - 12,54 €/1 kg
Kód:  BABY5219 Produktové číslo:  8592084412784 Stránky výrobcu
Sunar Complex 4 jahoda – 6× 600 g Predaj skončil

Sunar Complex 4 jahoda – 6× 600 g

Sunar Complex 4 je určený pre deti od dvoch rokov pre obdobie odstavovania alebo ako náhrada dojčenia. Aj v tomto období je dôležité, aby umelé mlieko čo najviac zodpovedalo zložením mlieku materskému. Sunar sa výrobe dojčenskej výživy venuje už bezmála 70 rokov, a tak presne vie, čo je pre vaše dieťatko najlepšie a premietol tieto znalosti do Sunaru Complex. Ten obsahuje jedinečnú kombináciu látok a vitamínov prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku ako je vápnik, železo alebo vitamíny A, C a D. Tento vyvážený pomer látok je dôležitý pre rozvoj imunity, mozgu a správny rast kostí. Navyše obsahuje mliečny tuk, takže deťom veľmi chutí a je dobre prijímaný.

Kľúčové vlastnosti

  • Umelé dojčenské mlieko od ukončeného 24. mesiaca
  • Obsahuje látky prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku
  • Vápnik a vitamín D pre správny rast kostí
  • Železo rozvíja poznávacie funkcie dieťaťa
  • Vitamíny A a C
  • Obsahuje mliečny tuk pre lahodnú chuť
  • S príchuťou jahody
  • 6× 600 g

Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte – najneskôr do 1 hodiny. Vždy používajte len priloženú odmerku.

Vek/Počet mliečnych dávok na 24 hodín
Od 24 mesiacov/2× 270 ml obnoveného mlieka alebo 3× 200 ml obnoveného mlieka

Príprava jednej dávky
Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka
180/6/200 
240/8/270 

Zloženie:
odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, srvátková bielkovina (z mlieka), cukor, slnečnicový olej, mliečny tuk, repkový olej, palmový olej, kokosový olej, ortofosforečnan vápenatý, prášok z červenej repy (maltodextrín, prášok z koncentrovanej šťavy z červenej repy), draselná soľ kyseliny citrónovej, citran sodný, emulgátor (sójový lecitín), prírodná jahodová aróma, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, sušený jahodový prášok 0,15 % (sušené jahody 0,08 %, maltodextrín), chlorid horečnatý, chlorid cholínu, kyselina L-askorbová, síran horečnatý, rybí olej, síran železnatý, inositol, L-askorbylpalmitan, síran zinočnatý, L-karnitín, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, síran meďnatý, D-alfa tokoferol, DL-alfa tokoferylacetát, tiamín hydrochlorid, retinylacetát, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, jodid draselný, síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!
Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!
Podľa radu
Sunar Complex Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!

Zloženie

Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Sunar Complex Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
2 rokov Hotovo!
Viac parametrov



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Complex 4 jahoda – 6× 600 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Complex 4 jahoda - 6× 600 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií