AD homeoffice PET

Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 4x 300g

Zobraziť katalóg
Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 4x 300g
Nápoj pre mamičky plánujúce tehotenstvo, tehotné a dojčiace. Vyvážená dávka vitamínov a minerálnych látok v jednej porcii mliečneho nápoja. - 4,98 €/ks
Kód:  BABY5240 Produktové číslo:  43421200 Stránky výrobcu
Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 4x 300g Predaj skončil

Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 4x 300g

Ať už plánujete těhotenství, nebo už těhotná jste či kojíte, ve všech případech pro vás bude Sunar Gravimilk přínosem. Tento lahodný nápoj s příchutí malin je plný prospěšných látek a vitamínů. Kyselina listová je klíčová pro normální růst a vývoj plodu, železo podporuje krvetvorbu a je důležité pro transport kyslíku v těle a zvyšování objemu červených krvinek v  těhotenství. Vitamíny E, D a K se díky obsahu mléčného tuku mnohem lépe vstřebávají do těla. Mléčný tuk také dodává nápoji lahodnou chuť. Nápoj můžete připravovat jako studený i teplý, a to pouhým smícháním s vodou.

Klíčové vlastnosti

  • Nápoj pro těhotné a kojící ženy
  • Obsahuje kyselinu listovou pro správný vývoj plodu
  • Železo podporuje krvetvorbu
  • Vitamín D, E, K a jiné vitamíny a minerály
  • Mléčný tuk dodává lahodnou chuť
  • S malinovou příchutí
  • 4 × 300 g



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 4x 300g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Gravimilk s příchutí malina - 4x 300g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií