AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

SUPERMAG - Style

Zobraziť katalóg
SUPERMAG - Style
5 1 hodnotení
Stavebnica obsahuje 24 dielikov, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  HRAa4434 Produktové číslo:  8027352002027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUPERMAG - Style

Rozvíjajte kreativitu a priestorové vnímanie vašich detí. V balení stavebnice nájdete na 24 dielikov skladajúcich sa z magnetických tyčiniek a guličiek. Vaše ratolesti iste nájdu zaľúbenie v nekonečných možnostiach tejto stavebnice. Jednotlivé kúsky sa dajú kombinovať takmer akokoľvek. Stavebnice sa dá všelijako modelovať a vytvoriť z nej napríklad vrtuľník, dom alebo kostru človeka. Menšie deti si môžu precvičiť jemnú mechaniku a kreativitu pri stavaní základných modelov. Staršie deti si tu vyskúša svoj zmysel pre detail a znalosti. DNA kód, ľudská kostra alebo vesmírny model sa dajú zostaviť. A ako inak sa naučiť zložitou študijné látku, než pokusom a hrou.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre malé aj veľké deti
  • Nekonečné možnosti kombinácie dielikov
  • Rozvíja motoriku, kreativitu a zmysel pre detail
  • Ideálna učebná pomôcka pre deti od 14 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SUPERMAG - Style Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUPERMAG - Style. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUPERMAG - Style. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUPERMAG - Style. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUPERMAG - Stílus.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií