Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA

Zobraziť katalóg
SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA
3,5 2 hodnotení
Športtester vodeodolnosť 3 ATM
Kód:  KHO5319 Produktové číslo:  SS015855000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA

Tento športtester je určený pre všetky športové nadšenkyne, ktorým pomôže pri zlepšovaní kondície, znižovaní podielu tuku (alebo ak chcete, chudnutí) a vhodný je aj pre všetky ženy, ktoré majú rady prehľad o svojich tréningoch .. K tomu vám pomôže pohodlný textilný hrudný pás   pre meranie tepovej frekvencie a základné nástroje pre vyhodnotenie tréningu.

3 zóny srdcového tepu

Zadajte jednu z 6 úrovní podľa vašej fyzickej kondície, aby ste dostávali presné odporúčania počas tréningu. Počas aktivity vám športtester poskytuje informácie, ktoré vám pomôžu v cvičení. V reálnom čase okrem trvania cvičenia zobrazí váš tep, voliteľne aj priemerný tep, spálené kalórie alebo jednu z 3 zón srdcového tepu. Toto je veľmi užitočná funkcia pre rôzne účely aktivity. Ak chcete znížiť svoju hmotnosť, vyberte prvú zónu, druhá zóna je vhodná pre vytrvalostný tréning a s treťou zónou dosiahnete špičkových výkonov so zlepšením aeróbnej i anaeróbnej kapacity.

Z ďalších možností hodiniek stojí zmienka zobrazenie hodín v 12/24-hodinovom formáte, budík či stopky. Ovládanie je jednoduché pomocou tlačidiel, ktoré môžete aj zamknúť.

Krásne a odolné prevedenie

Samotná konštrukcia zaujme svojím sympatickým dizajnom v kombinácii ružovej a bielej farby. M2 vyzerajú pekne aj na ruke a rozhodne sa za ne nebudete hanbiť. Samozrejmosťou je ich celková odolnosť a vodeodolnosť 3 ATM, preto bez obáv trénujte aj v daždi. Gumový remienok sa príjemne nosí a nikde netlačí.

Hlavné prednosti:

  • Hrudný pás Suunto Comfort Dual Belt
  • Tri zóny srdcového tepu
  • Ľahko ovládateľné
  • Monitorovanie srdcovej frekvencie a kalórií v reálnom čase
  • Štýlové prevedenie


Parametre a špecifikácie:

Súčasť balenia:
SUUNTO M2 ružovo biela
Hrudný pás Suunto Dual Comfort Belt
Návod

Slovenský návod

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto M2 Women Fuchsia.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií