Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK

Zobraziť katalóg
SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK
3,0 1 hodnotení
Športtester vodeodolnosť 3 ATM
Kód:  KHO5316 Produktové číslo:  SS018260000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK Predaj skončil

SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK

Sport tester od spoločnosti Suunto je učený pre športových nadšencov a vďaka jeho praktickým funkciám si ho veľmi rýchlo obľúbite. Suunto je medzinárodná špičkou nielen v obore potápačských, ale aj tréningových, jachtárskych, golfových a mnohých ďalších náramkových počítačov. Inovátorom tejto firmy sa stal fínsky outdoorový nadšenec a orientačný bežec Tuomas Vohlonen, ktorý zostrojil inovovaný kompas naplnený tekutinou a udal tak novú úroveň jeho presnosti.

Púzdro športtestera SUUNTO M5 MEN je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa pýši veľkou tvrdosťou a zaručuje perfektný vzhľad po celú dobu životnosti hodiniek. Ciferník je chránený odolným minerálnym sklíčkom zaručujuje odolnosť aj pri nešetrnom zaobchádzaní. Gumový pásik sa skvelo prispôsobí vašej ruke a poskytne komfort a pohodlie pri nosení. Výrobcom udávaná vodotesnosť dosahuje hodnoty 3 ATM, nemusíte tak mať strach z nečakaného dažďa pri tréningu.

Suunto M5 sa stane vaším univerzálnym sprievodcom pre širokú škálu športových aktivít. Perfektne zvládne splniť aj tie najvyššie požiadavky. Okrem štandardných funkcií ako je zobrazenie hodín v 12/24-hodinovom formáte, disponuje tiež kalendárom, denným alarmom či stopkami. Ovládanie je jednoduché pomocou tlačidiel, ktoré možno ľahko zamknúť.

Šport tester okrem testu fyzickej kondície ponúka funkciu 3 osobných cieľov. Vyberať si možno z režimu zlepšenie kondície, redukcia hmotnosti alebo voľného tréningu. Samozrejmosťou, sú kompletné pokyny k dennému cvičeniu s ideálnym trvaním a intenzitou. Súčasťou balenia je nevyhnutný hrudný pás Suunto Comfort Dual Belt, ktorý je navyše kompatibilný s väčšinou posilňovacích kardio strojov.

Výrobca ponúka veľa možností ohľadom odosielania dát cvičení napr. Na Movescount.com pomocou voliteľného zariadenia Suunto Movestick. Stiahnuť si tiež môžete ľubovoľný tréningový program z Movescount.com.

Hlavné prednosti:

  • Hrudný pás Suunto Comfort Dual Belt
  • Ľahko ovládateľné
  • Test fyzickej kondície
  • Automatické prispôsobenie programu cvičenia pre nasledujúcich 7 dní
  • Možnosť stiahnutia tréningového programu z Movescount.com
  • Spätná väzba vo forme motivačnej správy

Parametre a špecifikácie:

Vlatnosti a funkcie:
12 / 24h formát času
Kalendár
Denný alarm
Stopky
Návrhy intenzity cvičenia v reálnom čase
monitorovanie rýchlosti a vzdialenosti (s voliteľným zariadením Suunto Foot POD, Bike POD alebo GPS POD)
menu v 9 jazykoch (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK SS018260000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK SS018260000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií