Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Svetlá v súmraku

Zobraziť katalóg
Svetlá v súmraku Film
Kód:  AVCA0035
Svetlá v súmraku Predaj skončil

Svetlá v súmraku

Film SVETLÁ V SÚMRAKU je posledným dielom Kaurismäkiho voľnej trilógie o obyčajných hrdinoch, ktorí napriek neutešeným podmienkam stále veria vo svoje sny o lepšej budúcnosti. Po filmoch MRAKY ODTIAHLI a MUŽ BEZ MINULOSTI pokračuje režisér v tentoraz kriminálne okorenenom rozprávaní príbehu človeka, ktorého pokojný život sa od základu zmení náhodným stretom s nevľúdnou skutočnosťou.

Život nočného strážnika Koistinena sa odvíja v nudnom kolobehu, ktorý vďaka jeho čestnosti, dobrote a súcitu občas naruší azda len vopred prehratá bitka v záujme spravodlivosti. Jednotvárna práca, osamelý domov a pivo pri stánku po návrate zo služby sú jeho každodennou rutinou. Jedného dňa ale Koistinen stretáva ženu, ktorá vplynie do jeho života s takou prirodzenosťou ako by im stretnutie bolo súdené a všetko náhle vyzerá nadejnejšie. Dlho ale netuší, že sa mu stane osudnejšou, než by si sám dokázal predstaviť.

Namiesto osudovej lásky ho však čakajú len zločinecké intrigy. Napriek všetkej nespravodlivosti si však Koistinen zachováva svoju česť i nádej. Uznávaný európsky filmár Aki Kaurismäki (1957, rodák z fínskeho Orimattila) vo svojich snímkach používa svoj obľúbený herecký tím. Je známy svojou autorskou tvorbou naplnenou osobitým humorom, nadhľadom, vyhranenou štylizáciou a poetikou. Jeho filmy dokážu divákov strhnúť ľudskými, okúzľujúcimi a ojedinelými príbehmi.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií