AP+ nový vizuál PET

SWISSDENT Extreme Combo Set

Zobraziť katalóg
SWISSDENT Extreme Combo Set
4,4 8 hodnotení
Sada – obsahuje: Extreme Whitening 50ml (zubná pasta) + Whitening Red (kefka na zuby)
Kód:  KSPZ0013 Produktové číslo:  7640126890036

SWISSDENT Extreme Combo Set

Sada dentálnej kozmetiky SWISSDENT ExtremeWhitening Set obsahuje zubnú pastu Extreme Whitening a kefku Whitening Red. Táto zaujímavá a veľmi účinná súprava na zdravé a krásne zuby zaujme každého, kto dbá o svoje zuby a správnu dentálnu hygienu. Vďaka peknému baleniu možno túto súpravu darovať ako praktický darček, ktorý zaručene poteší! 
 

Zubná pasta SWISSDENT Extreme Whitening (50 ml)


Táto účinná pasta je určená pre fajčiarov, a preto obsahuje zložku „baking soda“, ktorá pomáha k odstraňovaniu veľkých pigmentácií usadených na zuboch. Zubná hygiena patrí v súčasnej dobe už k základným hygienickým návykom. Kvalita zubov, starostlivosť o ne a absolvované preventívne lekárske prehliadky vypovedajú viac ako luxusné oblečenie a drahé parfumy o zdravom úsudku a vysokej úrovni hygieny každého človeka.

Bohaté zloženie tejto luxusnej pasty zaisťuje jej skvelú účinnosť. Hodnota abrazivity je vyššia a dosahuje 40 RDA. Bioaktívny kalcium peroxid v nanoformule preniká medzi kryštály skloviny a odfarbuje farebné pigmenty. Dvojitá dávka enzýmov papaín a bromelaín šetrne odstráni zafarbenie z povrchu zubov. Pridaný Koenzým Q10 a vitamín E revitalizujú ďasná. Táto špeciálna pasta má výrazne sviežu mentolovú príchuť. Neobsahuje SLS a preto málo pení. Obsah fluoridov je 1 140 ppmF. Rozmaznávajte svoje zuby kvalitnou zubnou pastou, aby boli zdravé a krásne!

Aktívne látky:  
  • Bioaktívny kalcium peroxid v nanoformule preniká medzi kryštály skloviny a odfarbuje farebné pigmenty
  • Dvojitá dávka enzýmov papaín a bromelaín šetrne odstráni zafarbenie z povrchu zubov
  • Pridaný Koenzým Q10 a vitamín E revitalizujú ďasná

Typ zubov:
Na všetky typy zubov, najmä na zuby so sklonom k väčšiemu zafarbovaniu alebo pre fajčiarov.

Použitie:
Používajte 2× denne. Po vyčistení ústa nevyplachujte, iba pastu vypľujte.
 

Zubná kefka Swissdent Whitening Red


Táto kefka má mäkké vlákna, ktoré dokonale vyčistia vaše zuby. Vlákna majú optimálnu tvrdosť a ošetria nielen vaše zuby, ale i ďasná. Špeciálne upravené vlákna sa spoľahlivo dostanú všade tam, kde iná kefka nemá šancu. Kvalitná kefka je polovica úspechu pri čistení vašich zubov!


 

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty
Pre fajčiarov Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Pre fajčiarov Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SWISSDENT Extreme Combo Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISSDENT Extreme Combo Set.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií