PET Premium Week Samsung

Swivi S1

Zobraziť katalóg
Swivi S1
Hľadáčik optický 3 "LCD 4: 3, pre Canon 5D Mark II, 7D, Nikon D90, D7000
Kód:  EAS200 Produktové číslo:  S1
Swivi S1 Predaj skončil

Swivi S1

Tento profesionální optický hledáček je určený k natáčení videa a k focení s digitálními zrcadlovkami Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 7D, Nikon D90 a D7000.

Swivi hledáček poskytuje velmi jasný náhled s možností až trojnásobného zvětšení. Díky tomu je i v horších světelných podmínkách natáčení a focení velmi příjemné, podobně jako ve dne. Hledáček má dva režimy: 3× zvětšený obraz a obraz bez zvětšení, který je možný aktivovat při odklopení lupy směrem nahoru. Gumová očnice je dostatečně variabilní, můžete ji natočit na pravé i na levé oko. Hledáček se připevňuje k fotoaparátu pomocí rámečku, který se nalepí na displej fotoaparátu.

Hlavní přednosti:

  • 3× zvětšení
  • transmittance: >90 %
  • pro displeje 3" s poměrem stran 4:3 
  • dioptrická korekce
  • otočná oční mušle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swivi S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SWIV S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SWIV S1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SWIV S1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií