AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Swix Súprava voskov v kufri T0062F

Zobraziť katalóg
Swix Súprava voskov v kufri T0062F
Kufor - malý, naplnený Nordic, 13-dielna súprava
Kód:  SPT2363 Produktové číslo:  7045950261937
Swix Súprava voskov v kufri T0062F Predaj skončil

Swix Súprava voskov v kufri T0062F

Užívajte si bezchybný zážitok na bežkách s touto súpravou od spoločnosti Swix. V každom počasí, v hlbokých mrazoch alebo v horúcich zimných dňoch určite oceníte širokú škálu voskov uložených v tomto kufri. Kufor je vyrobený z pevného plastového materiálu a je vybavený dostatočným počtom výrezov na ľahké umiestnenie produktov od lyžiarskej značky. Súprava obsahuje 13 položiek, ktoré sa vám budú určite hodiť na vašich výletoch za dobrodružstvom. V kufri nájdete 5 pevných voskov, ktoré sú ideálne na zmrznutý a rýchly sneh v tuhej zime. Tri druhy klistrov vám určite pomôžu v teplejšom počasí, kedy sa začína sneh topiť a nie je už taký tuhý. Jeden sklzový vosk, čistič skĺznice, T151 Fiberlene korok a škrabka sú určite dôležitým inventárom na dokonalú úpravu aj profesionálnej skĺznice.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálna výbava na dlhšie lyžiarske výlety
  • Dostatočný priestor na umiestnenie až 13 kusov
  • Široká paleta voskov pre všetky typy počasia
  • Ideálne produkty na vyčistenie skĺznice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Swix Súprava voskov v kufri T0062F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix Sada vosků v kufru T0062F.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií